Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja DRF moze stanowic problem.
Doom:
--- Cytuj ---Jakiś czas temu jak mieszkaliśmy w Curse, napatoczyłem się bombrem na kampę AAA. Więc czekam grzecznie w cloaku aż kolesie się znudzą, bo coś przewieźć chciałem i po prostu musiałem tamtędy przelecieć. I tak sobie patrzę, a 2 kolesi do mnie podbija. Sprawdzam cloaka - jest ok.
--- Koniec cytatu ---
Wytłusciłem wam kluczowe elementy których najwyraźniej nie doczytaliscie
HammerSnake:
Całe szczęście całe to explotujące ścierwo lata tylko po 0.0 zajęte głównie rmt ;D.
Yurioni:
--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 21, 2011, 14:40:18 ---Całe szczęście całe to explotujące ścierwo lata tylko po 0.0 zajęte głównie rmt ;D.
--- Koniec cytatu ---
dobre :D
Nitefish:
--- Cytat: Platfusek w Kwiecień 21, 2011, 11:57:42 ---Używanie w kółko tych samych ssów na różnych statkach tak się właśnie kończy. To że zapisali sobie twoje ssy wcześniej gdy chowałeś się tam w drejku nie oznacza że to meta gaming.
A i robienie ssa typu warp na 100 na planete, to nie jest do końca ss ;)
--- Koniec cytatu ---
Weź sobie Platfus powoli przeczytaj to co napisałem jeszcze raz.... zresztą jaka ksywka taki post.
sc0rp:
Tak się zastanawiam obserwujac dzialania w new eden od paru lat, czy nie macie wrazenia ze wraz ze zmianami w dominion swiat eve zrobil sie jakby za maly i promujacy bardziej agresorow niz obroncow?
Teraz w etapie blobow sc/tytkow nie bylo jeszcze udanej obrony terenow (po za jednym wyjatkiem SW), bardziej oplaca sie porzucic sova, przegrupowac i odbic teren jako agresor. Kilka przykladow
- Goony zjedzone przez IT -> porzucenie sova
- Atlas zjedzony przez DRF -> porzucenie sova
- -A- zjedzone przez init+PL -> porzucenie sova -> -A- sie przegrupowalo i z pomoca sojusznikow odbilo wiekszosc terenow
- SW z pomoca -A- obronilo sie przed init+pl
- nc.dot/ev0ke zjedzone przez Goony -> porzucenie sova
- IT zjedzone przez Goony -> porzucenie sova
Imo cos jest nie halo ze agresorowi jest latwiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej