Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja DRF moze stanowic problem.
Kira Korpii:
Powiedzmy ze nie wierze w stworzenie innego nowego kartelu technetium pomiedzy obecnymi agresorami na polnocy. Chyba ze DRF sie przeprowadzi calkowicie z dronkowa w tamte rejony.
shadd:
Nie sądzę aby miało szczególne znaczenie kto położy łapę na tych moonach, jeżeli ccp nic nie namiesza znowu to wątpię aby cena drastycznie spadła bez względu kto je kontroluje. Przed rebalansem moon goo w Dominion, Dyspro i Promet też miały kosmiczne ceny, nawet wyższe niż technet pomimo tego, że moony z nimi są porozrzucane po całej mapie. A chyba lepiej (dla wszystkich oprócz DRF oczywiście :P ) jeżeli DRF nie będzie w posiadaniu oprócz drukarni minsów również drukarni isków.
Platfusek:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 20, 2011, 20:32:35 ---I tak sobie patrzę, a 2 kolesi do mnie podbija. Sprawdzam cloaka - jest ok. Jak zrobiło się niebezpiecznie zmieniłem ss i co widzę? kolesie warpują na mojego ss mimo, że nie ma probek, a ja jestem w cloaku. I tak kilka razy... Przypadek? Nie sądzę, jak im napisałem że to nagrywam na Frapsa to spierdolili.
--- Koniec cytatu ---
Używanie w kółko tych samych ssów na różnych statkach tak się właśnie kończy. To że zapisali sobie twoje ssy wcześniej gdy chowałeś się tam w drejku nie oznacza że to meta gaming.
A i robienie ssa typu warp na 100 na planete, to nie jest do końca ss ;)
kaleba:
robil na 70 8)
Pol Kent:
--- Cytat: Platfusek w Kwiecień 21, 2011, 11:57:42 ---Używanie w kółko tych samych ssów na różnych statkach tak się właśnie kończy. To że zapisali sobie twoje ssy wcześniej gdy chowałeś się tam w drejku nie oznacza że to meta gaming.
A i robienie ssa typu warp na 100 na planete, to nie jest do końca ss ;)
--- Koniec cytatu ---
Buhahahahhaha...cięta riposta Nitefisha za...3...2...1... ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej