Śmietnisko > Off Topic

Proste Gotowanie

<< < (31/42) > >>

CATfrcomCheshire:
Ja w ogole nie za bardzo kumam o co chodzi z tymi roznymi dyniowatymi cukiniami i innymi baklazanami, kabaczkami itd - rozumiem, ze z glodu czlowiek zje wszystko, nawet krepine jakos tam przyprawiona, ale po co sie meczyc... Jadlem rozne wersje, kiedys znajomi Hiszpanie nonstop robili zapiekane baklazany z jakims miesem, i w sumie smakowalo wszystko... miesem, tzn tym, co sie wsadzi w takiego baklazana, a sam z siebie przypomina nijaka wate... Moze mi ktos wyjasni na czym polega ten fenomen, bo jakos nie moge sie przekonac.

Za to ostatnio przekonalem sie do wyskrobanego lyzeczka awokado z roztartym czosnkiem, pycha, tylko trzeba wziac naprawde ladne dojrzale awokado

Doom:

--- Cytuj ---Moze mi ktos wyjasni na czym polega ten fenomen, bo jakos nie moge sie przekonac.
--- Koniec cytatu ---
Mają fikuśny wygląd

Gregorius:
Dobre sąą.. trzeba się przekonać ;)

Kabaczka/cukinię to rąbię do kanapek jak ogóra. Posypany lekko papryką i granulowanym czochem = bomba! :D

A swoją drogą jeśli chcesz się przekonać do dyniowatych to polecam patisony marynowane jako zakąska do wódeczki. Przekonasz się bardzo szybko ^_^

HammerSnake:
Ja tam uwielbiam smażoną cukinie, a kabaczka to nie wiem z czym się je. :P

Gregorius:
np. leczo  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej