Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja

<< < (5/12) > >>

Doom:
[admin]Ja wiem że moje wyobrażenie o dyskusji ontopic w porównaniu z wiekszością jest strasznie faszystowskie i nietolerancyjne, ale może tak od czasu do czasu jednak rozważcie alternatywę w postaci przycisku "zgłoś moderatorowi" zamiast samemu bawić się w moderatora? (Jeśli chcecie moderować CV do Xarta albo Hastry)[/admin]

DjCiNo:
O JEZUŚ co tu sie wyrabia jak mnie nie ma :) zaledwie pare dni w robocie a tu spora lektura mnie spotkala...Co do reimba to jak koledzy wyzej wymienili to swieta racja a w szczegolnosci w wypowiedzi Lt...otoz pytanka jakie zdazylem zapamietac to gdzie urzedujemy tak?glowna siedziba jest w Perrigen Falls..ale obok rowniez sa regiony XIX jak Malpais,The Kalevalla Expanse,Etherium Reach...równiez sporo systemow w Great Widlands czy Scalading Pass i tutaj sie nie zgodze z kolega gdzies tam wyzej (Dark Flonoe) ktory napisal ze racenie ssie w porownaniu do angels czy guristas dla mnie to jest bull shit bo polaczenie do innychn regionow jest na wyciagniecie reki i smialo mozna sobie pare bezpiecznych skokow wykonac do venal czy angelsow takze no comment...ale co tu do racenia to wiadomo w wolnym czasie gdzie jest go pol na pol gdzie naprzeciw drugiej polowie wychodzi CTA i nie ma zmiłuj to chyba jasne...Tylko jedno mi sie tutaj nie podoba ze jest tu dyskusja o BA-AR a tu koledzy mi reklamuja c0ven do tego chyba jest inny temat no chyba ze to jest legalne wlazic z buciorami !

Oraz do Nitefish...gdzie roamujemy? tu pozostawie wypowiedz bez dalszego komentarza...

Nitefish:
@DjCiNo - to było jak najbardziej serio pytanie ponieważ nieco latałem po okolicy od Curse na północ i były pustki. Patrząc na mapkę jedynym i najbliższym miejscem nie zrzeszonym w + jest okolica Geminate, gdzie teraz trwa wojna.
Napisałeś, że roamujecie codziennie i chciałem się dowiedzieć gdzie jest taka piękna kraina  na małe wypady. To wszystko.

sc0rp:
@DjCiNo jak bylismy razem w PLCA to legion ograniczal sie do dronkowa, angele mial Atlas a Venal bylo kampione przez RZR, dlatego dopisalem ze info ktore posiadam jest sprzed 2 lat i  moze byc czesciowo lub calkowicie outdated - takze to nie bullshit tylko sie zdezaktualizowalo :) No to co "warpajem", "poszli, poszli, poszli" i fly safe fajnie ze znow mamy Polakow w legionie :D

Chupacabra:

--- Cytat: Minna Hinata w Marzec 27, 2011, 13:27:28 ---
- darmowe statki dla fc - wymien moze jakiej klasy bo FC =/= FC, jedni lataja cepami, drodzy commandami, jeszcze inni tech 3

--- Koniec cytatu ---

Ci "FC" u Was to latają w cepach po to żeby szybciej zwiać z pola walki?..... u nas w cepach to scauci latają :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej