Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Chupacabra w Marzec 29, 2011, 11:42:29 ---Ci "FC" u Was to latają w cepach po to żeby szybciej zwiać z pola walki?..... u nas w cepach to scauci latają :)
--- Koniec cytatu ---
kolejny marny troll...
Wielu FC lata cloakerami, i nie po to żeby zwiać z pola walki, tylko po to żeby nie zaliczyć primary i zostawić flotę bez dobrego dowództwa. Tak, zaraz odpiszesz że w dobrej flocie pownien być wyznaczony zastępca bla bla bla... tylko przegrać walke można nawet przez kilkunastosekundowe zamieszanie spowodowaniem przejmowania onego.
Nitefish:
Dokładnie tak, FC musi przeżyć a stercząc w cloaku jest safe i tylko wydaje rozkazy. U nas też się cepików z cloakiem używa.
DjCiNo:
Nite sa pustki i jest spokoj bo jest wymiecione :) i to jest to o czym pisalem ze w wiekszosci regionow jest spokoj ducha...a wracajac do poprzedniego to naprawde nie moge Ci dokonczyc... :P mam nadzieje ze rozumiesz :) jak narazie korp stoi w miejscu z ludzmi :( mam nadzieje ze sie to zmieni... cheers
mpp:
--- Cytat: DjCiNo w Marzec 30, 2011, 12:56:42 ---Nite sa pustki i jest spokoj bo jest wymiecione :) i to jest to o czym pisalem ze w wiekszosci regionow jest spokoj ducha...a wracajac do poprzedniego to naprawde nie moge Ci dokonczyc... :P mam nadzieje ze rozumiesz :) jak narazie korp stoi w miejscu z ludzmi :( mam nadzieje ze sie to zmieni... cheers
--- Koniec cytatu ---
a tak z ciekawosci czemu nie c0ven ?
* mpp jest zdania, ze polactwo powinno sie trzymać razem, inaczej do niczego nie dojdziemy
Mona X:
Flame został przeniesiony do Flamewar.
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9460.0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej