Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja
DjCiNo:
Nowy świeży korp w Legion of xXDEATHXx !
Zainteresowanych zapraszam do dyskusji...udziele wszelkich informacji !
Frankie:
Wasz topic rekrutacyjny nie jest zbyt wylewny :P Biorąc pod uwagę ilość członków to warto by było przytoczyć jakieś wasze plany. Dlaczego jesteście w legionie ( niezłe układy 8)) itp. Alliance ciekawy, ale bez podstawowych informacji o was i tym co planujecie ciężko o rekrutację.
DjCiNo:
--- Cytat: Frankie w Marzec 23, 2011, 03:20:39 ---Wasz topic rekrutacyjny nie jest zbyt wylewny :P Biorąc pod uwagę ilość członków to warto by było przytoczyć jakieś wasze plany. Dlaczego jesteście w legionie ( niezłe układy 8)) itp. Alliance ciekawy, ale bez podstawowych informacji o was i tym co planujecie ciężko o rekrutację.
--- Koniec cytatu ---
A co ja mam duzo wylewac,kazdy chyba wie jesli chodzi o LEGION,ilosc czlonkow jest narazie jaka jest bo korp ma zaledwie 1,5 tygodnia mam nadzieje ze sie to zmieni...na dniach dwoch kumpli juz przychodzi takze malymi krokami...co do planów?Alliance bardzo duzo inwestuje w swoich graczy takze plan jest taki zeby zaczac wszystko od nowa od posow po jakies produkcje no i oczywiscie PVP na poziomie...co do pytania dlaczego jestesmy w legionie to dlatego iz bylem juz tam 1,5 roku i nie bylo problemu z powrotem biorac pod uwage ze ma sie chody :P zaden alliance nie inwestowal w rozwoj korpa tak jak ten bynajmniej w moim zywocie eve dlatego bede zawsze stal murem za nimi !
MrMaaX:
Na flotach alljansowych FC mówi po rusku czy po angielsku?
DjCiNo:
przewaznie po rosyjsku ale 1,5 roku bytu w tym ally nauczylem sie wszystkiego co jest potrzebne do zrozumienia...pertraktacje mnie nie interesuja wazne ze rozumiem podstawowe komendy i to w zupelnosci wystarcza...bardzo duzo korpowiczow za starych czasow tez sie tego nauczylo i nie trzeba bylo tlumacza,lecz jak sa jakies watpliwosci mozna zawsze sie spytac.Tragedii nie ma zreszta duzo komend jest bardzo podobnych do polskiego jezyka :),bardzo duzo osob umie angielski takze niema problemu z komunikacja a nawet jest jeden kolo ktory zna polski prawie perfekt :)
Chcialbym jeszcze dodac ze komunikacja jest na najwyzszym poziomie jesli chodzi o wylot do hi sec itd...4 JB i jest sie w low secu the forge od ktorego jest zaledwie 15 j od jita !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej