Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja

<< < (3/12) > >>

DjCiNo:

--- Cytat: Frankie w Marzec 26, 2011, 15:36:49 ---Co oznacza ze alliance bardzo dużo inwestuje w swoich graczy? Mógłbyś rozwinąć ten temat. Drugie moje pytanie to PVP - o jakiej skali pvp mówimy bo ostatnio legion to w wiekszości mega lag bloby vs. NC czy coś mniejszego też się zdarza. Jak z CTA itp.

--- Koniec cytatu ---

A jestes zainteresowany ? jesli tak to przyjdz i sam zobacz ! jesli jestes mega pvprowiec,którym ja nie jestem to w takim razie gangi sa co chwila...a raczej nie ma dnia zeby nie bylo ! i bloby i zwykle jak kto woli

sc0rp:

--- Cytat: Frankie w Marzec 26, 2011, 15:36:49 ---Co oznacza ze alliance bardzo dużo inwestuje w swoich graczy?

--- Koniec cytatu ---
Skoro cino milczy na ten temat to ja napisze co spotkalem w legionie czego nie spotkalem i nie slyszalem u innych ally:
- najlepsi pvperzy dostaja od ally plexy
- jak sie jest aktywnym dostaje sie moony
- ally pozycza starszym czlonkom sc/tytki ktore mozna pozniej po preferencyjnych cenach wykupic
- jest pelen reimbusment shipow (nie wiem czy dotyczy t3 i marudow) ale z pewnoscia wszystkiego mniejszego

Info moze byc czesciowo lub calkowicie outdated bo beda ze dwa lata jak nie latam w dronkowie

Minusy zauwazylem trzy:
- trzeba sie ogarnac na poczatku przynajmniej do czasu zrozumienia komend
- racenie, plexienie ssie w porownaniu do regionow angelsow a tym bardziej guristasow
- jesli komus zalezy na ss to ma powazny problem bo nie ma gdzie go odrobic

Frankie:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 03:05:08 ---Skoro cino milczy na ten temat to ja napisze co spotkalem w legionie czego nie spotkalem i nie slyszalem u innych ally:
- najlepsi pvperzy dostaja od ally plexy
- jak sie jest aktywnym dostaje sie moony
- ally pozycza starszym czlonkom sc/tytki ktore mozna pozniej po preferencyjnych cenach wykupic
- jest pelen reimbusment shipow (nie wiem czy dotyczy t3 i marudow) ale z pewnoscia wszystkiego mniejszego

Info moze byc czesciowo lub calkowicie outdated bo beda ze dwa lata jak nie latam w dronkowie

Minusy zauwazylem trzy:
- trzeba sie ogarnac na poczatku przynajmniej do czasu zrozumienia komend
- racenie, plexienie ssie w porownaniu do regionow angelsow a tym bardziej guristasow
- jesli komus zalezy na ss to ma powazny problem bo nie ma gdzie go odrobic

--- Koniec cytatu ---
A ciemne strony? Nic nie jest na świecie za darmo no chyba, że dronkowo jest, aż tak bogate. No i jeszcze jedno pytanie, gdzie ten nowy corp zamierza urzędować (region/konstelacja)?

sc0rp:
Ciemne strony jakie zauwazylem to ci napisalem

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 27, 2011, 03:05:08 ---Skoro cino milczy na ten temat to ja napisze co spotkalem w legionie czego nie spotkalem i nie slyszalem u innych ally:
--- Koniec cytatu ---
- najlepsi pvperzy dostaja od ally plexy - wiekszosc korpow w c0ven ma taki program, dodatkowo alians daje okazyjnie rozne granty, ostatnio dostalismy od AAA w ramach przyjazni 3 machariele i 10 tengu, i czesc tych statkow trafila do najlepszych pvperow
- jak sie jest aktywnym dostaje sie moony - jakie?
- ally pozycza starszym czlonkom sc/tytki ktore mozna pozniej po preferencyjnych cenach wykupic - w c0ven bpc na Nyksa korp dostaje za darmo, jezeli ma minsy zeby go sobie zbudowac, a polowa tytanow jest aliansowa, wiec wszystkie korpy maja do nich dostep - to chyba to samo
- jest pelen reimbusment shipow (nie wiem czy dotyczy t3 i marudow) ale z pewnoscia wszystkiego mniejszego - u nas jest aliansowy reimbursment dykt i logistykow, a carriery i dready sa aliansowe i wydawane sa pilotom przed akcja, do tego dochodzi szeroki wachlarz korpowych reimbursow, darmowe statki dla fc, dla najaktywniejszych, darmowe sfitowane cepy dla najmlodszych itd.

Zauwaz, ze nie mamy Technet moonow jak na polnocy, ani alloyowego eldorado z minsami, a nie ma duzych roznic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej