Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja

<< < (2/12) > >>

Doom:

--- Cytuj ---A co ja mam duzo wylewac,kazdy chyba wie jesli chodzi o LEGION
--- Koniec cytatu ---
Dział ten odwiedzają również młodzi gracze, którzy niekoniecznie wiedzą coś więcej o legionie poza tym że to "ruskie", a czasem i to niekoniecznie, a do nich również kierujecie ofertę

SokoleOko:
Jak ktoś jeszcze się nie zorientował, to wygląda to na nową inkarnację Polish Cavalry (PLCA).

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 26, 2011, 09:44:33 ---Jak ktoś jeszcze się nie zorientował, to wygląda to na nową inkarnację Polish Cavalry (PLCA).

--- Koniec cytatu ---
Tylko dlatego że polska korporacja w Legionie ?  ;)
Obawiam się że jesteś w wielkim błędzie  ;)

Frankie:

--- Cytat: DjCiNo w Marzec 25, 2011, 19:20:37 ---A co ja mam duzo wylewac,kazdy chyba wie jesli chodzi o LEGION,ilosc czlonkow jest narazie jaka jest bo korp ma zaledwie 1,5 tygodnia mam nadzieje ze sie to zmieni...na dniach dwoch kumpli juz przychodzi takze malymi krokami...co do planów?Alliance bardzo duzo inwestuje w swoich graczy takze plan jest taki zeby zaczac wszystko od nowa od posow po jakies produkcje no i oczywiscie PVP na poziomie...co do pytania dlaczego jestesmy w legionie to dlatego iz bylem juz tam 1,5 roku i nie bylo problemu z powrotem biorac pod uwage ze ma sie chody :P zaden alliance nie inwestowal w rozwoj korpa tak jak ten bynajmniej w moim zywocie eve dlatego bede zawsze stal murem za nimi !

--- Koniec cytatu ---
Co oznacza ze alliance bardzo dużo inwestuje w swoich graczy? Mógłbyś rozwinąć ten temat. Drugie moje pytanie to PVP - o jakiej skali pvp mówimy bo ostatnio legion to w wiekszości mega lag bloby vs. NC czy coś mniejszego też się zdarza. Jak z CTA itp.

DjCiNo:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 26, 2011, 09:44:33 ---Jak ktoś jeszcze się nie zorientował, to wygląda to na nową inkarnację Polish Cavalry (PLCA).

--- Koniec cytatu ---

Jestes w błędzie chłopie ! wg Ciebie kazdy polski korp w Legionie bedzie Ci przypominac PLCA ? gdzie tu masz ludzi z PLCA procz mnie ? to ze reszta wybrała milicje ( buehehe ) a co niektorzy ( CARTEL-szacun) to ich sprawa ale nie mieszaj tutaj nic z PLCA!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej