Śmietnisko > Off Topic

Polska Wieś

<< < (12/14) > >>

KennethWolf:

--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 01, 2011, 14:57:02 ---Dla kontrastu powiem, że właśnie nadchodzi lato, a to jest wręcz zajebisty okres jak się mieszka w Wawce (porównując do innych dużych miast).

--- Koniec cytatu ---
Fakt warszaffka wtedy wyjeżdża lansować się do Sopotu...

Lublin w lecie jest kiepski, lipiec sierpień i wrzesień wszystkie studentki jadą na swoje wiochy i nie ma na czym oka zawiesić...

Nitefish:
Raczej chodziło mi o to, że bardzo dużo się dzieje w mieście na wolnym powietrzu. Nad morze to mogę pojechać do domu ale tyle tam buraków teraz przyjeżdża, że omijam szerokim łukiem.

HammerSnake:
W Warszawie w ogóle dużo się dzieje przez cały rok. Reszta kraju to na tle Warszawy pustynia, każdy mój wyjazd do wawki to oprócz jakiejś imprezy z znajomymi ,spotkania z rodziną to zawsze  jakiś koncert /przedstawienie teatralne lub jakikolwiek inny event.
Pod tym względem to dla mnie jest najlepsze miasto do mieszkania ( w Polsce).

Polskie morze? To już lepiej do Bułgarii , pewna pogoda i taniej niż u nas.

Warszawka to latem chyba grzeje na Mazury i w Bieszczady.

Gregorius:
Omg a wy dalej o tym samym...

Dajcie spokój, sokole trolluje jak zwykle, wy też zaczynacie i mamy kipisz z bzdurami i pierdołami ;))

I wiecie co ? Zaczynam mieć wrażenie, że żyjemy w oddzielnych krajach a nie miastach... szukacie dzikich podziałów, a tak naprawdę one istnieją u ludzi, którym nigdy nic nie pasuje.

Peace i dajcie spokój już temu tematowi, bo się dosłownie przykro robi.
I tak, możecie mnie zmieszać z błotem (wali mnie to :P) i na domiar powiem, że też się urodziłem i mieszkam w stolicy. I ch()()j. I tak kocham całą Polskę :P

Nitefish:
Greg, ty chyba się niepotrzebnie unosisz. Nikt nie mowi ze nienawidzi warszawiakow czy odwrotnie. Po prostu wymieniamy sie doswiadczeniami i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej