Śmietnisko > Off Topic

Polska Wieś

<< < (13/14) > >>

KennethWolf:

--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 01, 2011, 18:47:38 ---W Warszawie w ogóle dużo się dzieje przez cały rok. Reszta kraju to na tle Warszawy pustynia, każdy mój wyjazd do wawki to oprócz jakiejś imprezy z znajomymi ,spotkania z rodziną to zawsze  jakiś koncert /przedstawienie teatralne lub jakikolwiek inny event.
Pod tym względem to dla mnie jest najlepsze miasto do mieszkania ( w Polsce).

Polskie morze? To już lepiej do Bułgarii , pewna pogoda i taniej niż u nas.

Warszawka to latem chyba grzeje na Mazury i w Bieszczady.

--- Koniec cytatu ---
Lublin w lecie faktycznie jest nudny, ale już Wrocław tętni życiem, nawet w takiej tyciej Jeleniej Górze sporo się dzieje jak odwiedzałem pewną warszawiankę w lecie ponad 10 lat temu to mi się Warszawa wydała betonową pustynią :) Ostatnio co jakiś czas zaglądam do Wawy na szkolenia i to nie jest złe miasto, ma swój klimat.

Starakopara:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 01, 2011, 10:47:30 ---(...)
Być może bierze się to z sytuacji, gdy zwykłe wstanie od biurka 1 sierpnia o 17.00, spotyka się z głupimi komentarzami baranów, którzy najwyraźniej grali w kółko i krzyżyk na lekcjach historii. 
(...)

--- Koniec cytatu ---

THIS!!!, Fuck Yeah!! THIS!!!

http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw

Nitefish:
Latem w Wawce jest niesamowicie, miasto nocą wrze od atrakcji kulturalnych.

Hastrabull:
Apropo samochodów to ja wam powiem tak. Jeżdżę 20 letnią Toyotą i ogólnie mam wszystkich wpychających w dupie. Kiedyś jakaś paniusia w pieknym sportowym Mercedesie stwierdziła, że ona bardzo musi sie znalezc na moim pasie i do tego przede mna. I nie, ona nie wrzucila kierunku i nie poczekala grzecznie tak jak powinna czy ja wpuszcze tylko po prostu wjechala przodem na moj pas. Ja doszedlem do wniosku, ze ona moze mi zaplacic za wymiane blotnika i swiatla, wiec: jedyneczka i jade do przodu nie wpuszczajac jej. Widzialem jej 'piekne wytapetowane' oczka ktore sie robily coraz wieksze i wieksze, kiedy jej samochod niebezpiecznie zblizal sie do mojego. W ostatniej chwili zreflektowala sie ze ten "Burak w ciemnej Toyocie" to jednak jej nie pusci i wcisnela hamulec. Ja pojechalem dalej i przejezdzajac na wysokosci okna kierowcy slyszalem i widzialem jak mnie klela od najgorszych :)

Tak wiec podsumowujac z chamstwem na drodze da sie walczyc :)

CATfrcomCheshire:
http://www.youtube.com/watch?v=NAquix4FGSU

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej