Eve Online > Dyskusje ogólne
Imię i nazwisko postaci
[VIDE] Herezja:
Admini czuwają ale jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi i ciesz się, że nie było to napisane na polishu 2 lata temu albo wcześniej bo dopiero byś wtedy odczuł "siłę trola". Takie prawdziwe doświadczone trole eve-kowe już wymarły w sumie ];)
A odpowiedz ode mnie dostałeś oczywistą dla każdego (wystarczy poczytać reakcje innych osób tu postujących) i to Ty się uniosłeś i nadal unosisz E-honorem ];p
ps. Pod jakim nickiem w końcu się zalogowałeś. Może mielibyśmy okazje ocenić czy te 3 godziny z życia naszym zdaniem zmarnowałeś czy może dobrze Ci ta zabawa wyszła ];)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Marzec 13, 2011, 11:19:39 ---jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi
--- Koniec cytatu ---
przygadal kociol garnkowi ;)
Peter Wlostowic:
--- Cytat: Herezja w Marzec 13, 2011, 11:19:39 ---Admini czuwają ale jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi i ciesz się, że nie było to napisane na polishu 2 lata temu albo wcześniej bo dopiero byś wtedy odczuł "siłę trola". Takie prawdziwe doświadczone trole eve-kowe już wymarły w sumie ];)
A odpowiedz ode mnie dostałeś oczywistą dla każdego (wystarczy poczytać reakcje innych osób tu postujących) i to Ty się uniosłeś i nadal unosisz E-honorem ];p
ps. Pod jakim nickiem w końcu się zalogowałeś. Może mielibyśmy okazje ocenić czy te 3 godziny z życia naszym zdaniem zmarnowałeś czy może dobrze Ci ta zabawa wyszła ];)
--- Koniec cytatu ---
Raczej po prostu wykpiłem Twoją płytką mentalność. Ale co będę gadał z trollem prawda? Albo z taką wielką damą pro znawczynią Eve co się nie zniża w swojej łaskawości do odpowiedzi dla niej oczywistej. Przynajmniej już wiem, gdzie pomocy nie uzyskam nawet w tak prostej sprawie. :P
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 13, 2011, 11:21:29 ---przygadal kociol garnkowi ;)
--- Koniec cytatu ---
Uderz w w stół a ... kociak się odezwie ];)
ps. Ty (nie moja) seksy bycz
Doom:
[admin]EKHEM [/admin]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej