Eve Online > Dyskusje ogólne

Imię i nazwisko postaci

<< < (4/5) > >>

[VIDE] Herezja:
Admini czuwają ale jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi i ciesz się, że nie było to napisane na polishu 2 lata temu albo wcześniej bo dopiero byś wtedy odczuł "siłę trola". Takie prawdziwe doświadczone trole eve-kowe już wymarły w sumie ];)

A odpowiedz ode mnie dostałeś oczywistą dla każdego (wystarczy poczytać reakcje innych osób tu postujących) i to Ty się uniosłeś i nadal unosisz E-honorem ];p

ps. Pod jakim nickiem w końcu się zalogowałeś. Może mielibyśmy okazje ocenić czy te 3 godziny z życia naszym zdaniem zmarnowałeś czy może dobrze Ci ta zabawa wyszła ];)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Herezja w Marzec 13, 2011, 11:19:39 ---jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi

--- Koniec cytatu ---

przygadal kociol garnkowi  ;)

Peter Wlostowic:

--- Cytat: Herezja w Marzec 13, 2011, 11:19:39 ---Admini czuwają ale jeśli tworzysz takie a nie inne posty to się spodziewaj takiej a nie innej odpowiedzi i ciesz się, że nie było to napisane na polishu 2 lata temu albo wcześniej bo dopiero byś wtedy odczuł "siłę trola". Takie prawdziwe doświadczone trole eve-kowe już wymarły w sumie ];)

A odpowiedz ode mnie dostałeś oczywistą dla każdego (wystarczy poczytać reakcje innych osób tu postujących) i to Ty się uniosłeś i nadal unosisz E-honorem ];p

ps. Pod jakim nickiem w końcu się zalogowałeś. Może mielibyśmy okazje ocenić czy te 3 godziny z życia naszym zdaniem zmarnowałeś czy może dobrze Ci ta zabawa wyszła ];)

--- Koniec cytatu ---

Raczej po prostu wykpiłem Twoją płytką mentalność. Ale co będę gadał z trollem prawda? Albo z taką wielką damą pro znawczynią Eve co się nie zniża w swojej łaskawości do odpowiedzi dla niej oczywistej. Przynajmniej już wiem, gdzie pomocy nie uzyskam nawet w tak prostej sprawie. :P

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 13, 2011, 11:21:29 ---przygadal kociol garnkowi  ;)

--- Koniec cytatu ---

Uderz w w stół a ... kociak się odezwie ];)

ps. Ty (nie moja) seksy bycz 

Doom:
[admin]EKHEM [/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej