Eve Online > Dyskusje ogólne
Imię i nazwisko postaci
Peter Wlostowic:
Męczy mnie taka sprawa kosmetyczna. Po trzech godzinach tworzenia postaci doszedłem do podsumowania, gdzie trzeba wprowadzić imię i nazwisko postaci. Z tego co wyczytałem nie może to przekraczać 24 znaków. Mieszczę się w 23, ale pole imienia ma możliwość wypełnienia dłuższej treści niż pole nazwiska. A chciałem zrobić z tzw "kreską". I tu moje pytanie. Czy po stworzeniu postaci w jego opisie jest podział na imię, a poniżej nazwisko? Czy wszystko razem w jednej linii np. "name: xxx yyy-zzz"?
Dzięki za informację.
Edit:
--- Cytuj ---Allowed characters are A-Z, a-z, 0-9, . - _.
--- Koniec cytatu ---
Do tego nazwa postaci spełnia warunki, ale ciągle pojawia się, że "imię zawiera niewłaściwe znaki. A przecież "-" jest na liście dopuszczalnych. :/
[VIDE] Herezja:
Napisane tego postu zajęło Ci tyle czasu co zrobienie testowej postaci i sprawdzenie tego samemu.
Peter Wlostowic:
Po tworzeniu trzy godziny postaci, będę tworzył na szybko nową? By znowu potem marnować czas na tworzeniu właściwej od podstaw? Geniusz z Ciebie. :) Jeśli jestem tak skrupulatny to chyba logiczne, że to nie wchodzi w grę.
Edit: Temat można zamknąć i wywalić, bo jak takie chamstwo na forum to nawet nie chce się czekać na odpowiedź. :P
[VIDE] Herezja:
Lol Luntek na centrale zawitał czy co ?
ps. Gdybyś nie wiedział co to Luntek to masz tu link
http://www.cda.pl/video/10358c3/LUNTEK-opowiada-o-swoich-kosmetykach-
AreQ:
A gdzie masz te kreski? Bo z tego co pamiętam albo imię albo nazwisko wyklucz użycie pewnych znaków. Nie pamiętam czy w imieniu nie może być np spacja a w nazwisku się da, czy odwrotnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej