Eve Online > Dyskusje ogólne
Imię i nazwisko postaci
Doom:
Kurde Egnos po co tak brutalnie od razu ;D
Starakopara:
--- Cytat: Herezja w Marzec 13, 2011, 03:18:53 ---Dziękuję Koparko za uznanie ale ... nie miałeś podobnego odczucia czytając wypowiedzi tej osoby?
--- Koniec cytatu ---
ależ miałem, nawet wyobraźnia podsunęła mi postać w 99% przypominającą Luntka zanim obejrzałem filmik o nim traktujący :D
@Egnos:
dobre rady zawsze w cenie, nieprawdaż? ;)
[VIDE] Herezja:
A teraz jestem ciekaw jak się ten człowieczek nazywa w grze, co by zobaczyć na co poświęcił 3 godziny swego życia ]:) i X minut poświęcone nad zgłębieniem mechaniki powstawania nazw postaci ];p
Peter Wlostowic:
Żartownisie, ale filmik i tak genialny. :P Tylko nie wiem czemu z założenia ktoś zakładał jakiś dziwaczny nick, od zwyczajnie postać chciałem nazwać imieniem i nazwiskiem z "-" w dwuczłonowej nazwie. Okazało się, że pole nazwiska jest za krótkie, pole imienia i nazwiska jest jako jeden "name". I w przypadku nazwy postaci, nie można używać "-". Tylko przy nazwie konta.
Ale widocznie niektórym ludziom korona z głowy spadnie za bycie pomocnym. Gdzie Ci moderatorzy, gdy są potrzebni by wlepiać za spamowanie tematów? :P
Starakopara:
--- Cytat: Peter Wlostowic w Marzec 13, 2011, 10:23:57 ---Żartownisie, ale filmik i tak genialny. :P Tylko nie wiem czemu z założenia ktoś zakładał jakiś dziwaczny nick, od zwyczajnie postać chciałem nazwać imieniem i nazwiskiem z "-" w dwuczłonowej nazwie. Okazało się, że pole nazwiska jest za krótkie, pole imienia i nazwiska jest jako jeden "name". I w przypadku nazwy postaci, nie można używać "-". Tylko przy nazwie konta.
Ale widocznie niektórym ludziom korona z głowy spadnie za bycie pomocnym. Gdzie Ci moderatorzy, gdy są potrzebni by wlepiać za spamowanie tematów? :P
--- Koniec cytatu ---
Admin czuwa, Oni zawsze czuwają, zawsze...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej