Eve Online > Dyskusje ogólne

Imię i nazwisko postaci

<< < (5/5)

Starakopara:

--- Cytat: Peter Wlostowic w Marzec 13, 2011, 11:26:38 ---(...) Albo z taką wielką damą pro znawczynią Eve co się nie zniża w swojej łaskawości do odpowiedzi dla niej oczywistej. Przynajmniej już wiem, gdzie pomocy nie uzyskam nawet w tak prostej sprawie. :P

--- Koniec cytatu ---

coś waćpan suponujesz?

Larving:
Nie ma to jak się świeżo pojawić na forum i od razu szukać zwady z ludźmi. Normalnie wejście smoka.

Doom:
Tubylcy goscinnoscią również się nie popisali więc może tak zakończmy wątek

Chupacabra:
Bo to za trudne pytanie było, ja już nie pamiętam jak się zakłada konto w EVE...stąd nerwowa reakcja :)

Jedno mogę CI doradzić, jak chcesz kiedyś latać w dużych flotach wybierz nazwę rozpoczynająca się od jakiejś środkowej litery alfabetu :)

Dormio:

--- Cytat: Peter Wlostowic w Marzec 12, 2011, 16:34:49 ---I tu moje pytanie. Czy po stworzeniu postaci w jego opisie jest podział na imię, a poniżej nazwisko? Czy wszystko razem w jednej linii np. "name: xxx yyy-zzz"?

--- Koniec cytatu ---
Od pewnego czasu postać jest nazywana z imienia i nazwiska, przy czym imię może być 2 członowe (nazwiska nie sprawdzałem) co daje obecnie możliwość stworzenia nicka składającego się z 3 członów (kiedyś tworzyło się nick składający się max z 2 wyrazów).

--- Cytat: Peter Wlostowic w Marzec 12, 2011, 16:34:49 ---Do tego nazwa postaci spełnia warunki, ale ciągle pojawia się, że "imię zawiera niewłaściwe znaki. A przecież "-" jest na liście dopuszczalnych. :/

--- Koniec cytatu ---
Albo suma imion i nazwiska przekracza dopuszczalną ilość znaków, albo używasz niewłaściwej wersji "-" :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej