Śmietnisko > Off Topic
jaka sieć gsm?
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Marzec 09, 2011, 11:31:20 ---Na takiego kuriera spokojnie można skarzyć. Podpisanie umowy to specyficzne zlecenie na tyle ze firma która takie zlecenia robi powinna to przewidywać w rozpisce kursów.
--- Koniec cytatu ---
Yup mozna tylko ze to bicie grochem o sciane, mialem troche przejsc z roznymi kurierami i niestety tak to wyglada.
PS Anyway sprawa juz zalatwiona w salonie, jednak byly dostepne w salonie ;)
HammerSnake:
To tak Doom jak z dzwonienie przed bożym narodzeniem - paczka na ostatnią chwile z pytaniem gdzie do k... jest ten kurier? Bo na stronie widzisz ,że wydali mu twoją paczkę ,a go ani widu ani słychu. Prawda jest taka ,że nie szanujecie tych ludzi . Jakbyś dał kolesiowi 10 zł do ręki i poprosił o przeczytanie umowy to by nie robił problemu . Tak samo trzeba załatwiać z paczką w święta, dzwonisz do kuriera ,że mu odpalisz 20 zł jak przyjedzie z tą paczką i na bank się zjawi ,ba na konkretną godzinę którą mu podasz . Płacą im od ilości rozwiezionych przesyłek , więc dla nich takie czytanie umowy to jak sztylet w plecy. Tak samo zapierdalanie gdzieś z paczką do okolicy gdzie jest mało innych przesyłek do rozwiezienia gdy furka wypchana po brzegi mija się dla takich ludzi z celem . Napiszą na druku ,że nikogo nie zastali i oddadzą do centrali .
[CBIRR] Soobocz:
KtOś tam napisał, ze Orange to syf. Oczywiście, ze tak, ale co się dziwić jak to jest TPSa. Miałem kiedyś tam zamiar kupić w orangu telefon, ale jak zobaczyłem podejście do klienta to uciekalem gdzie pieprz rośnie, znaczy do ery :)
sc0rp:
@HammerSnake
A z jakiej racji ja mam kurierowi placic ekstra, czyz nie dostaje pieniedzy od swojego pracodawcy, a pracodawca od firmy wysylajacej mi towar/usluge? Wlasnie dlatego ja nie korzystam jesli nie musze z uslug kurierow.
Doom:
Hammer i ku**** dziwisz sie że nie ma szacunku, jesli uzywając metod jakie podałeś w zasadzie przy drobnych przesyłkach podwaja sie ich koszt? Zdaję dobie sprawę że Ci ludzie mają z ***** warunki pracy, jednakże bezczelny wał w postaci wpisania że nikogo nie zastali w domu przejdzie max raz (zwłaszcza że jak wazna paczka to nie wiem jak inni ale ja potrafie sterroryzować rodzinę na tyle skutecznie że nawet jak ja gdzies na chwilke wyjdę to i tak bedzie w domu komu odebrac paczkę) i jesli zostaje uzyty na mnie to potrafie takiemu panu zjebać życie na dłuzszy czas
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej