Śmietnisko > Off Topic

jaka sieć gsm?

(1/8) > >>

ireul:
.

[VIDE] Herezja:
Relatywnie najtańszą siecią jaką obecnie możesz mieć to PLAY. Zależnie jaką wersję abonamentu wybierzesz możesz mieć przez 1 rok z 2 na jaki podpisujesz abonament połowę opłat związanych z abonamentem lub będziesz mógł za darmo dzwonić na stacjonarne i do sieci przez cały okres umowy.
Jak wygląda sprawa transmisji danych to nie wiem bo z tego nie korzystam.

Xarthias:
W playu jest internet 2GB za 35zł (lub 30zł w ofercie na kartę, ale bez modemu). Dzwonić z niego też można, ceny nie są mocno oburzające. Mają też oferty łączone - abonament telefoniczny + transmisja, więc trzeba by po prostu podejść do ich punktu i się dowiedzieć.
Co do zasięgu, to ja nie narzekam. Korzystają z infrastruktury plusa, który ma największy zasięg w PL.
Ofert innych operatorów nie znam (no, może poza dziadowską erą), więc się nie wypowiadam.

Zurman:
Witam
Ja również polecam PLAY. Teraz jest nowa promocja AllInclusive gdzie mozna wykorzystać pakiet internetowy również w roamingu krajowym. Wcześniej pakiet danych mógł być tylko wykorzystany w strefie "taniego Internetu" czyli w bezpośrednim zasiegu nadajników PLAY.
Dodatkowy plus to przy wykorzystaniu pakietu nie pobieraja kasy na przekroczenie a tylko ograniczaja dostep do sieci - pozostaje dostep do poczty oraz portali Facebook i nk

http://www.playmobile.pl/pl/promocja/play-abonament/all-inclusive-bez-telefonu/index.html#AllInclusivebezTelefonu

Xarthias:
Przez 3 lata, na 3 numery, dostałem łącznie 2 smsy od... samego Playa z ofertą jakiś pakietów dodatkowych. Ale nie szastam numerem po jakiś podejrzanych stronach i nie biorę udziału w żadnych audiotele itp.
A, i co miesiąc informację o wystawieniu faktury: sms z numerem i wysokością faktury, co mi bardzo odpowiada, bo nie muszę szukać jak przychodzi do płacenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej