Eve Online > Dyskusje ogólne

Okradzenie konta

<< < (12/20) > >>

Shamoth:
specjalnie nie podawałem nazwy pliku ;]
ale tak jak mówię w moim przypadku nie zdało by to egzaminu...

a tak jeszcze na marginesie, to myślę że CCP na ile może to pomoże w wyjściu z sytuacji z "minimalnymi" stratami.
raczej są świadomi że płacący klient po takiej akcji i braku pomocy ze strony developera może się przesiąść na darmowe mmo, co zresztą często się zdarza, chyba że petycja trafi na GM, który ogólnie ma wszystko w d... i odpowie że się nida.
w tedy faktycznie dojścia Xara mogły by być pomocne, nawet w zdjęciu nieuzasadnionego permbana do którego słuszności jakiś młotkowany GM jest przekonany ;]

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Shamoth w Luty 24, 2011, 14:34:08 ---dodam tylko że żadnego z tych haseł bezpośrednio nie znałem, wiedziałem co lubi co czyta, kilka "ważnych" dat... tak tak wiem panowie ogólnie nie mają do tego głowy ;]

--- Koniec cytatu ---

Jakie hasło robi looser, lamer i haker ?

Looser: mariolka (skąd ktoś może wiedzieć jak na imię ma jego żona)
Lamer: d000Dsa82B344JQzjs!!9238 (hahaha, nikt nie złamie tego hasła!)
Haker: mariolka (jak ktoś będzie chciał złamać to i tak złamie)

uliczny:
Mialem podobny przypadek tylko loncznie mi opocowano konto  na okolo 5 miliardow isk sprzet + iski
Odzyskalem od ccp powiedzmy 60% - 65%
Nie musialem sie tlumaczyc bo pewnego dnia chce sie zalogowac a tu ban :| wchodze w meila a tu wiadomosc od ccp ze mialem wlam na konto oni zalozyli bana i prosza o kontakt ....
Wniosek z tego mam taki - pewnego razu tak sam od siebie chcialem zmienic haslo do konta ale po paru probach za nic sie tego niedalo zrobic ignorujac to myslac ze to jakas chwilowa usterka olalem sprawe a za tydzien - patrz wyzej
Dokladnie pare dni przed wlamem mialem straszne lagi a na dzien przed wlamem statki na stacji widzialem 2 zamiast jednego nie 2 te same tylko 2 rozne - szkoda ze formata robilem i usunolem screena ...
Ogolnie ccp dosc bezproblemowo i w miare szybko rozwiazalo sprawe szkoda ze tylko odzyskalem tyle - ale dobrze ze wogole cos odzyskalem

Edek  Moje statki poszly w jita i w amar kasa na jakas postac ktora miala dzien chyba ... 
No coz - bywa

LosBekoczoS:
Ano hakiery to zj..... pi..... i ostatnie ch..... prostaki itp.... no ale co zrobic od kiedy powstalo pierwsze MMO pojawili sie tez ludzie co postanowili ze cos zrobia a sie nie narobia i zarobia ;/.

Aen napisz mi PMke tutaj co za szipy ci by bylo trza dziadek bekocz cos wymysli bo .. no bo wymysli :D

Doom:
Wiem że przez wiekszość ludzi uznawane jest to za semantykę, ale takie sku*** i podobne akcje to nie Haker przez duże h tylko jakiś craker i inne ścierwo z dna cyberspołeczności ;) :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej