Śmietnisko > Off Topic

Mam na imię Nina, pobawisz się ze mną?

<< < (3/7) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Xarthias w Luty 21, 2011, 11:55:12 ---Generalnie - bierzcie zwierzęta ze schronisk, one nie mają tam super warunków i im szybciej opuszczą te miejsca, tym lepiej.

--- Koniec cytatu ---

ekhm ekhm Xart chyba nie byles na "paluchu", mowienie ze tam maja zle warunki bylo by pochwala dla tego schroniska niestety :/

Hastrabull:
Warunki jakie są każdy wie. Natomiast nie po to się jedzie na Palucha, żeby warunki oglądać, tylko jednego z bywalców Palucha od tych warunków uwolnić.

Xarthias:
@Sheep - dołączam się do pytania Sokoła, o jakie "względy" chodzi?
Nie mów, że się wystraszyłeś bzdur o toksoplazmozie i uczuleniach, jakie wypisują "magazyny" dla pań :)

SokoleOko:
Mam nadzieję, że nie dojdziemy to do argumentacji "Masz dzieci? Masz, k..., dzieci?" znanej z innych for ;)

StellarSheep:
Toksoplazmoza tez byla brana pod uwage, ze wzgledu na moja zone. Ona jej nie przechodzila. A w ciazy jezeli by zlapala to wbrew porozorm moze uszkodzic plod. I nie opieram swoich opini na jakichs durnych babskich tabloidach :)
A drugi wzglad to to, ze koty czesto lubia wchodzic i klasc sie na dzieciach w kolyskach co b. rzadko ale tez moze sie skonczyc smiercia przez uduszenie :)
Oczywiscie opcji 2 mozna teoretycznie dosc latwo unikac ... ale biorac pod uwage to, ze i tak sie akurat przeprowadzalem i nie mialem ogrodzenego ogrodka, mieszkanie powoli wykanczalem i nie mialem za bardzo warunkow na trzymanie kotow chwilowo ... to zostaly u tesciow gdzie maja lux waruneczki :) Tylko tatus ofca im zarcie dowozi :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej