Eve Online > Dyskusje ogólne

Dready - pomysł?

<< < (14/20) > >>

Dormio:
To nie błąd. Próbuję zmniejszyć przewagę SC. W każdym razie to co piszesz może co najwyżej zmniejszyć straty Nyxów.

Moja teza jest - fighter bomberki w obecnym układzie są przegięte i wymagają nerfa (najchętniej - SC może wystawić max 10szt - np zmieńmy ich rozmiar - niech będą 2x większe).

Edit:
Zmieniłem tank fit (CAR, DC, 3x Chelm EAN, Corpus-X EXP, regen + set slave, ZET3300, ZET5500) który pozwolił wyciągnąć 30mln ehp

Doom:
To jeszcze pamiętaj o tym że bombowce (przynajmniej do zmiany im uzbrojenia z rakiet na działa) zaczynały strzelać zaraz po starcie ;)

Dormio:
Ale już są po zmianie, przecież.

Doom:
napisałem przynajmniej do zmiany. Nie wiem czy im to nie zostało ze atakują insta po starcie i namierzeniu celu

SokoleOko:
Dobra, zagalopowaliśmy się:

1) Moje wyliczenia mają sens tylko wtedy, jeśli cykl bomberów zostanie zredukowany z 15 do 5 sekund. Inaczej zaczyna się problem alfy, która przełamuje tank.

2) Teraz już generalnie.

Ostatnie duże lagfesty w których brałem udział to były pojedynki sniper BS-ów, gdzie we flocie było po 150+ takich szipów z każdej strony. Teoretycznie choćby i tylko 100 strzelało w primary (a pozostałe 50 retardów strzelało w co innego lub nie umiało na czas znaleźć primary), to cel powinien spadać na strzał. Ale tak się nie działo. Ba, nie spadał nawet na 3-4 salwy. Dla uściślenia - mówimy o sytuacji, w której działa cyklują!

Czyli - realne obrażenia są dużo mniejsze, ale tank nie cierpi z powodu laga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej