Eve Online > Przedpokój

OhaYo

<< < (2/4) > >>

[VIDE] Herezja:
Co to Licencja w ciemno ??
Coś ala randka w ciemno? ];p

ps. Najpierw była 13 później sam zwróciłem uwagę, że przestawili na 15 a teraz już 16 ?

Starakopara:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 18, 2011, 16:46:02 ---(...)
ps. Najpierw była 13 później sam zwróciłem uwagę, że przestawili na 15 a teraz już 16 ?

--- Koniec cytatu ---

tia, wróciłem z roboty do domciu i pełen wiary i nadziei odpaliłem evke, a tu info , że planują odpalenie TQ na 16:00 UTC, no to logoff i bobrowanie na Centrali  ;)

Szomik:
Dzięki Starakopara, za powitanie i info...

--- Cytuj ---Co to Licencja w ciemno ??
Coś ala randka w ciemno? ];p
--- Koniec cytatu ---
Hehe, może rzeczywiście głupio to zabrzmiało. Lecz sedno w tym iż opłaciłem abonament by się zmotywować do grania, a w "ciemno" z powodu iż jeszcze nie udało mi się zalogować. Dopiero po opłaceniu gry zacząłem bawić się swoim routerem by nadać DMZ na moje IP, a tu niespodzianka update serwera... 

Starakopara:

--- Cytat: Szomik w Styczeń 18, 2011, 16:55:44 ---Dzięki Starakopara, za powitanie i info...
Hehe, może rzeczywiście głupio to zabrzmiało. Lecz sedno w tym iż opłaciłem abonament by się zmotywować do grania, a w "ciemno" z powodu iż jeszcze nie udało mi się zalogować. Dopiero po opłaceniu gry zacząłem bawić się swoim routerem by nadać DMZ na moje IP, a tu niespodzianka update serwera...

--- Koniec cytatu ---

ale dzięki temu od razu na starcie będziesz miał możliwość wyrzeźbienia sobie mordki 3D, a Ci centralowicze co grają po kilka lat " męczyli " się z płaskimi obrazkami ( ja po 2 latach mam dość tej facjaty, po patchu czeka ją totalny remodelling ) , więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

[VIDE] Herezja:
oooooo Koparko nie podoba Ci sie własna facjata i chcesz lifting robić ?? ];ppp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej