Eve Online > Przedpokój
OhaYo
raspael:
Witam na Centrali! Jakbys sie chcial zapisac do Akademii to dawaj dawaj, pierwsze szkolenia sa na Piatek przewidziane!
Pozdro,
Rasp (swiezoupieczony kadet)
Szomik:
Dzięki tak zamierzam zrobić, pomoc na pewno się przyda. Na razie skończyłem podstawowy tutorial, więc biorę się za pozostałe pięć. Co prawda miałem już kłopoty na starcie, tworzenie postaci przyciąga na myśl simsy ;) a no właśnie znając życie za tydzień znudzi mi się facjata mojej postaci i będę chciał ją zmień, czy jest to możliwe. Po za tym czy Unseen ma jakiegoś chata w grze? Znalazłem w językach polski chat, ale nie wiem gdzie szukać klubowych.
Aenyeweddien:
--- Cytat: Szomik w Styczeń 18, 2011, 20:09:31 ---Dzięki tak zamierzam zrobić, pomoc na pewno się przyda. Na razie skończyłem podstawowy tutorial, więc biorę się za pozostałe pięć. Co prawda miałem już kłopoty na starcie, tworzenie postaci przyciąga na myśl simsy ;) a no właśnie znając życie za tydzień znudzi mi się facjata mojej postaci i będę chciał ją zmień, czy jest to możliwe. Po za tym czy Unseen ma jakiegoś chata w grze? Znalazłem w językach polski chat, ale nie wiem gdzie szukać klubowych.
--- Koniec cytatu ---
A stworzyłeś kiedy - bo jeśli przed patchem to będziesz musiał zmienić obligatoryjnie; jeśli po to chyba tylko za opłatą.
Co do czatów to in game masz dostępne:
# CENTRALA - do pogawędek ogólnych,
# CENTRALA NOOBS - dla początkujących i nie tylko (pod opieką Unseen)
# CENTRALA REKRUTACJA - kanał rekrutacyjny.
oraz sławetne
# POLISH - które utożsamiane jest z trolish
Starakopara:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 18, 2011, 17:40:29 ---oooooo Koparko nie podoba Ci sie własna facjata i chcesz lifting robić ?? ];ppp
--- Koniec cytatu ---
niom, nie podoba się ;), chcę żeby była jeszcze bardziej " wrogo " wyglądająca. Ma być złą dzifką Civire >:(
Dziś jak wrócę z pracy to najpierw ją uśpię jakimś drugiem, nerve sticks wydają się odpowiednie, a potem za kudły zaciągnę do chirurga plastycznego :)
Szomik:
Dzięki trochę się wciągnąłem i właściwie nie wyłączałem gry ;p no ale muszę sobie odpocząć gdyż z własnej nie przymuszonej głupoty straciłem 2 destroyery, pierwszego gdy drony npc założyły mi scrable(chyba dobrze nazywam blokadę warpa), a drugiego kilometr obok gdy sprawdzałem "czy się uda"... Więc się relaksuje po za grą :D
Ale mniejsza z tym złożyłem aplikacje do Unseen Academy ale narazie głucho bez odzewu, tutorial mam za sobą i kawałek epic eventa...
Przy okazji jak chronić się przed blokadą warpa, nie chcę testować trzeci raz na własnej skórze :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej