Eve Online > Przedpokój
OhaYo
Starakopara:
--- Cytat: Szomik w Styczeń 21, 2011, 07:20:24 ---Dzięki trochę się wciągnąłem i właściwie nie wyłączałem gry ;p no ale muszę sobie odpocząć gdyż z własnej nie przymuszonej głupoty straciłem 2 destroyery, pierwszego gdy drony npc założyły mi scrable(chyba dobrze nazywam blokadę warpa), a drugiego kilometr obok gdy sprawdzałem "czy się uda"... Więc się relaksuje po za grą :D
Ale mniejsza z tym złożyłem aplikacje do Unseen Academy ale narazie głucho bez odzewu, tutorial mam za sobą i kawałek epic eventa...
Przy okazji jak chronić się przed blokadą warpa, nie chcę testować trzeci raz na własnej skórze :P
--- Koniec cytatu ---
albo dps-em ( czytaj: zabij to ścierwo zanim ono Cię pogryzie ) albo załóż w low slot Warp Core Stabilizer
Możesz też poświęcić kilka godzin żeby wyskillować cruisery i założyć większe guny :), wtedy te scramblujące drony spadną szybciej
Precelek:
--- Cytat: Starakopara w Styczeń 21, 2011, 07:50:18 ---albo załóż w low slot Warp Core Stabilizer
--- Koniec cytatu ---
LOL
nie zakladaj tego napisz jakim destroyerem latasz to ktos ci fita skombinuje :)
Szomik:
--- Cytuj ---nie zakladaj tego napisz jakim destroyerem latasz to ktos ci fita skombinuje
--- Koniec cytatu ---
hehe a jakim detroyerem z Caldari może latać noobek ;) dodam że nie mam kumpli co by mi kupili t2 :D
--- Cytuj ---albo dps-em ( czytaj: zabij to ścierwo zanim ono Cię pogryzie ) albo załóż w low slot Warp Core Stabilizer
Możesz też poświęcić kilka godzin żeby wyskillować cruisery i założyć większe guny , wtedy te scramblujące drony spadną szybciej
--- Koniec cytatu ---
Przy drugiej próbie miałem w low Warp Core Stabilizer i medach różne tarcze, efekt był dobry... Dwa razy dłużej mnie rozwalali :D
Skille na cruisery są w kolejce będą gotowe za 49h
Dobra, a przy okazji po co są certyfikaty, zebranie kompletu skillów daje jakiś bonus, czy to tylko podpowiedź w jakim kierunku się rozwijać by mieć dobry statek?
SokoleOko:
--- Cytat: Szomik w Styczeń 21, 2011, 09:20:02 ---Dobra, a przy okazji po co są certyfikaty, zebranie kompletu skillów daje jakiś bonus, czy to tylko podpowiedź w jakim kierunku się rozwijać by mieć dobry statek?
--- Koniec cytatu ---
To drugie. Przy czym wymagania są przegięte i generalnie traktuj to z dużym przymrużeniem oka.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej