Eve Online > Przedpokój
OhaYo
Szomik:
Witam jestem Szomik, a to moje drugie spotkanie z eve pierwsze trwało jeśli dobrze pamiętam dwa dni i było dawno temu...(chyba cztery lata temu) ;) tak więc jestem noobem, i zapewne nie raz będę was męczył głupotami >:D
Grałem w wiele mmorpgów (kal, mu, lineage2, silkroad, ff14) ale z tego co czytam na tym forum na nie wiele zda mi się to doświadczenie. Tym razem mam zamiar zabrać się za tą grę bardziej dojrzale i się nie zrażać ogromem uniwersum.
Pozdrawiam wszystkich
Ps: Jeśli ktoś myśli nad ff14 to niech poczeka na wersje ps3, choć jeśli o mnie chodzi gra przypomina bardziej książkę w kawałkach, aniżeli grę, a lokacje wieją przeogromną pustką :(
Oxylan:
Cześć
Też grałem w mu jakiś rok na globalu może wiecęj ale to było kilka lat temu, miałem dk lvl 126 seta +9+12 8) pozniej l2 i jakies pomniejsze mmo, AOC, teraz leci już czwarty rok w eve ::)
Powodzenia w EVE
o7
Aenyeweddien:
--- Cytat: Szomik w Styczeń 18, 2011, 15:30:39 ---Witam jestem Szomik, a to moje drugie spotkanie z eve pierwsze trwało jeśli dobrze pamiętam dwa dni i było dawno temu...(chyba cztery lata temu) ;) tak więc jestem noobem, i zapewne nie raz będę was męczył głupotami >:D
--- Koniec cytatu ---
Witamy witamy,
Od tego między innymi jest forum by męczyć pytaniami o ile nie jest to 54 takie samo pytanie ;) (niektórzy się wtedy robią trochę nerwowi...)
--- Cytat: Szomik w Styczeń 18, 2011, 15:30:39 ---Tym razem mam zamiar zabrać się za tą grę bardziej dojrzale i się nie zrażać ogromem uniwersum.
--- Koniec cytatu ---
Aby Universum przestało straszyć ogromem po ukończeniu tutoriali polecam Unseen Academy
Szomik:
--- Cytuj ---Też grałem w mu jakiś rok na globalu może wiecęj ale to było kilka lat temu...
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za powitanie, co do mu to sprawa sprzed dziesięciolecia :P więc już za dużo nie pamiętam.
--- Cytuj ---Od tego między innymi jest forum by męczyć pytaniami...
--- Koniec cytatu ---
Również witam, i trzymam za słowo :)
Żeby nie brudzić na forum za bardzo, przy okazji spytam czy wiadomo kiedy odpalą serwer, dodam że od kilku dni grasowałem tu jako gość i się napalałem na eve, a dziś kupiłem licencję w ciemno. Noo ale tu mały zonk i ciśnienie mi rośnie...
Starakopara:
--- Cytat: Szomik w Styczeń 18, 2011, 16:23:24 ---(...)
Żeby nie brudzić na forum za bardzo, przy okazji spytam czy wiadomo kiedy odpalą serwer, dodam że od kilku dni grasowałem tu jako gość i się napalałem na eve, a dziś kupiłem licencję w ciemno. Noo ale tu mały zonk i ciśnienie mi rośnie...
--- Koniec cytatu ---
wg. CCP Tranquility rusza o 16:00 UTC, ale wziąłbym poprawkę, tak z godzinę więcej.
btw witamy na Centralowym pokładzie
o7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej