Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

<< < (44/71) > >>

Straszny:
licze sobie punkty i powiem Wam ze jestem zaskoczony jak na tej mniejsze wersji mapy mało wystarczy do wygrania

Ptys ma 26 prowinji, z tego infrastrkture zaawansowaną ma coś 30%, a ma  pprawie połowe punktów - 406

do wygrania gry styknie ledwo 50 prowincji z niezła infrastrutkurą

NetCop:

--- Cytat: Scaryman w Luty 25, 2011, 11:08:04 ---licze sobie punkty i powiem Wam ze jestem zaskoczony jak na tej mniejsze wersji mapy mało wystarczy do wygrania

Ptys ma 26 prowinji, z tego infrastrkture zaawansowaną ma coś 30%, a ma  pprawie połowe punktów - 406

ddo wygrania gry styknie ledwo 50 prowincji z niezła infrastrutkurą

--- Koniec cytatu ---

Nie zupełnie, tak by było gdyby nikt inny nie budował ulepszeń w swoich prowincjach, a tak nie jest więc będzie się to zmieniać dynamicznie. Suma punktów to zawsze 2000, tyle samo co w grze na 31 osób. W praktyce nie da się wygrać gry mając 50 prowincji, można mieć mniej niż połowę ale trzeba by je mocno zupować i mieć na nich wysokie morale. Łatwiej jest chyba zająć połowę mapy  ;D

LosBekoczoS:
Rosja do wziecia :D jednak granie dostane "po kims" to slaba zabawa chociaz nieda sie ukryc ze nauczylem sie wiele i w innych grach przynajmniej juz wiem o co biega :)

Dormio:
Od czego zależy, że niektórzy od samego początku dostają artylerię ? Zupełnie nowa gra i już 1-go dnia niektórzy dysponują.

PS
Mogę się zająć Rosją.

Straszny:

--- Cytat: Dormio w Luty 25, 2011, 15:47:54 ---Od czego zależy, że niektórzy od samego początku dostają artylerię ? Zupełnie nowa gra i już 1-go dnia niektórzy dysponują.

PS
Mogę się zająć Rosją.

--- Koniec cytatu ---

nie moga dysponowac, a jeśli mają to masz funkcje PPM - REPORT na liscie graczy przy dyplomacji
minimalny czas na artke to jakos 9 dni jak pamietam

aha - nie mozesz sie zajac Rosją - to znaczy możesz, ale NIE POLECAM  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej