Forum Gry > Inne gry

Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów

(1/71) > >>

Straszny:
Panowie juz raz na forum była seria tematów o tej grze on-line
http://www.supremacy1914.com/

Supremacy 1914, militarne, planszowe fajne darmowe MMO
przy ogame, x-wars wszystkich tych gówienkach to prawdziwy STATE-OF-ART, prawdziwa mapa, prawdziwa wojenna strategia z manewrami itd.
ta gra to takie Hearts of Iron online.

strategia, taktyka, ekonomia, prawdziwe zarządzanie państwem w skali macro i wyważone elementy micro-managementu
gra na pare tygodni max, nie jest to gra na lata czy miesiące, gra dla 10-31 osób, każdy kierujący swoim państwem.

Nie wiem czy pamiętacie tutaj na forum zabawy nasze z Ptysiem, Tichym, CATem i paroma innymi osobami w Supremacy ;)

Wadą gry, jest że jej końcówka czasowa wymaga duzo intensywniejszego micromanagementu niż 3/4 gry. O ile przez większość stykną 2 logowania dziennie, to pod koniec tych logowań musi być 5-6 do nawet 8.

Poza tym gra jest naprawdę najlepszą browserkową grą jaką kiedykolwiek widziałem, a grałem w naprawdę dużo gier. W firmie skonczył mi sie sezon, mam trochę wiecej czasu więc pomyślałem że mozemy zorganizujemy jakąś gre między Centralowiczami ?

mamy 2 warianty:
1. Europa na 10 graczy
2. Świat na 31 graczy

zależnie ilu chętnych bedzie do gry  :)

zainteresownych prosiłbym o wpisy

----------------------------------------------------------------
EDIT
Lista alfabetyczna aktualnie chętnych:

1. Doom (Mandoleran)
2. CAT (jako anonomiowy maniakalny morderca)
3. Netcop
4. Ptysiu
5. Scarry
6. Squig

Ptysiu:
Wpisz mnie na listę oczywiście. Grunt by byli aktywni gracze. Ach te zakulisowe gierki <3 ;D

Co do wariantu - Zobaczmy ilu ludzi będzie chętnych.

Jakub Trokowski:
:( Chętnie, ale za 1,5-2 miesiące.
Bo jak teraz (w ciągu 1-2 tyg.) zaczniemy, to końcówka gry wypadnie w okolicy obrony inżynierki.

Straszny:

--- Cytat: Ptysiu w Styczeń 07, 2011, 16:37:33 ---Wpisz mnie na listę oczywiście. Grunt by byli aktywni gracze. Ach te zakulisowe gierki <3 ;D

Co do wariantu - Zobaczmy ilu ludzi będzie chętnych.

--- Koniec cytatu ---

zakulisowa polityka była świetna... choć mi najbardziej pasowały te wielkie działa kolejowe... dramatycznie zmieniały przebieg wojny ;)

wprowdziłem liste, zoabczymy ilu będzie chetnych

Squigger:
Chętnie, choć jak już Strasznemu pisałem na gg - sesja za pasem i jeśli będzie mi gra kolidować z nauką to podziękuję. Ogólnie - im później ruszymy z tym koksem - tym lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej