Śmietnisko > Off Topic

Święto 3 Króli

<< < (3/17) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Nebr0th w Styczeń 06, 2011, 16:52:29 ---Z tego co pamiętam jedyna tradycja polegała na tym, że niektórzy mazali zaczarowana poświęconą kredą jakieś literki i znaki matematyczne na drzwiach.
Spędzam go tak, jak pozwala na to status wolnego-dnia-w-środku-tygodnia-w-którym-wszystko-jest-zamknięte --> na sankach z dzieckiem byłem.

--- Koniec cytatu ---

To żenujące co piszesz... >:( >:( :-[ robisz z siebie troglodytę.  :-[ Nie jestem praktykującym katolikiem ani fanem radia z Torunia ale to nie powód żeby pisać "poświęconą kredą jakieś literki i znaki matematyczne na drzwiach". 3 minuty w Google i można napisać, że chodzi o K+M+B czyli Kacper, Melchior i Baltazar - imiona 3 Króli i ewentualnie 2011 czyli rok.
Po co się obnosić od razu z takim lekceważeniem do religii katolickiej ? Nikt Cie nie nawraca zachowaj neutralność.

Nebr0th:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 06, 2011, 17:44:45 ---To żenujące co piszesz... >:( >:( :-[ robisz z siebie troglodytę.  :-[ Nie jestem praktykującym katolikiem ani fanem radia z Torunia ale to nie powód żeby pisać "poświęconą kredą jakieś literki i znaki matematyczne na drzwiach". 3 minuty w Google i można napisać, że chodzi o K+M+B czyli Kacper, Melchior i Baltazar - imiona 3 Króli i ewentualnie 2011 czyli rok.
Po co się obnosić od razu z takim lekceważeniem do religii katolickiej ? Nikt Cie nie nawraca zachowaj neutralność.

--- Koniec cytatu ---

ja robię z siebie troglodytę?

Gregorius:
I dlatego własnie dyskusje o religii/polityce/ew. sporcie prowadzą na forach zawsze do jednego miejsca - flame'o'pieca ;)

Aby zachować wszelką neutralność napiszę od siebie : Cześć! Niech Oświecenie Będzie z Wami ;)

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Gregorius w Styczeń 06, 2011, 18:12:11 ---I dlatego własnie dyskusje o religii/polityce/fitowaniu statków/oraz wyższości poszczególnych korporacaji ew. sporcie prowadzą na forach zawsze do jednego miejsca - flame'o'pieca ;)

Aby zachować wszelką neutralność napiszę od siebie : Cześć! Niech Oświecenie Będzie z Wami ;)

--- Koniec cytatu ---

Fixed :P

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 06, 2011, 17:44:45 ---3 minuty w Google i można napisać, że chodzi o K+M+B czyli Kacper, Melchior i Baltazar - imiona 3 Króli i ewentualnie 2011 czyli rok.

--- Koniec cytatu ---

Widać 3 minuty Ci nie wystarczyły, żebyś odkrył znaczenie tych liter, natomiast doskonale to ilustruje poziom znajomości tego w co się wierzy.

I mówi Ci to ateista :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej