Śmietnisko > Off Topic

Święto 3 Króli

(1/17) > >>

HammerSnake:
Tak się zastanawiam. Jak spędzacie ten świąteczny wolny od pracy dzień ? Macie jakieś rodzinne tradycje przekazywane z pokolenia na pokolenie?

U mnie żadnych tradycji nie ma więc chcieliśmy się rodzinką wybrać na kręgle , bilard lub łyżwy  ale wszystko pozamykane  >:(

CATfrcomCheshire:
jemy schabowe i pijemy wodke pod ogorki ogladajac po raz kolejny w tym roku Pana Wolodyjowskiego

Khobba:
opierniczam się i zastanawiam jak jutro w robocie ogarnę tematy, które dzisiaj przyszły od kontrahentów z bardziej pracowitych krajów.

dlaczego w ogóle święto zrobili dzisiaj? IMO lepszym terminem byłaby Wigilia, kiedy i tak nikt poważnie nie pracuje. To jakas kompletna bzdura.

Wszystko pozamykane, bo chodzi o to, żebyś poszedł do kościoła i dał na tacę. hm, właściwie sam odpowiedziałem sobie na pierwsze pytanie.

Starakopara:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 06, 2011, 11:46:58 ---jemy schabowe i pijemy wodke pod ogorki ogladajac po raz kolejny w tym roku Pana Wolodyjowskiego

--- Koniec cytatu ---

this  :), z tym, że ja zaplanowałem goloneczkę zamiast schabowego  :P

[NF] Masa Huku:
Siedzę w pracy jak przystało na normalny dzień tygodnia :) nie wszyscy są katolikami i nie wszyscy chodzą do kościoła, więc po kiego grzyba dzień wolny od pracy !? jak ktoś chce niech idzie do kościoła wieczorem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej