Eve Online > Dyskusje ogólne
Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
Oj Sokole Sokole... pokory Ci więcej życzę z okazji tych świąt, i uzmysłowienia że nie jesteś wyrocznią na tym forum :) Cenię Twoje uwagi, ale zejdź troszke z tego piedestału na który sie postawiłeś, bo jak juz inni powiedzieli, za bardzo nosa zadzierasz :) I wierz mi, znam wielu którym do piet nie dorastasz, ale takiego zadufania w sobie nie mają :)
Powiedziałem co miałem do powiedzenia, wesołych świąt wszystkim życzę :) i bądźcie miłosierni dla karpia :D
Nitefish:
Nie ma co się unosić, Sokół napisał że killboard to jedno z narzędzi podczas rekrutacji. Tak dokładnie jest. W szanujących się korpach nikt nie przyjmuje pilotów wyłącznie na podstawie kb.
Niby prosta sprawa a tu taka jatka się zrobiła, nie ma to jak centrala jednak :D
VonBeerpuszken:
Ależ ja się nie unosze, nie neguje killboarda jako JEDNEGO Z WIELU kryteriów rekrutacji. Neguje tylko ocenianie pilota tylko i wyłącznie na podstawie suchych statystyk tego tworu, bo tu na centrali jest to nagminne, szczególnie wtedy gdy argumenty słowne sie kończą :)
Tylko to. I tylko o tym od początku piszę.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 14:14:14 ---Neguje tylko ocenianie pilota tylko i wyłącznie na podstawie suchych statystyk tego tworu, bo tu na centrali jest to nagminne
--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się, że nie można tak wprost oceniać pilota np. po rankingu Battleclinic. Tzn. wiadomo, że numer 5000 będzie lepszy od numeru 50000, ale w ramach "top 10k" już nie jest to takie oczywiste.
Natomiast sam killboard ma takie możliwości, że tylko od czasu poświęconego na jego wertowanie zależy jak dobry obraz danego pilota jesteś w stanie zbudować.
Zresztą, to działa też w drugą stronę - jeśli szukasz dobrej korporacji PvP, jej killboard powie Ci dokładnie wszystko co chcesz wiedzieć.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 24, 2010, 14:27:39 ---
Zresztą, to działa też w drugą stronę - jeśli szukasz dobrej korporacji PvP, jej killboard powie Ci dokładnie wszystko co chcesz wiedzieć.
--- Koniec cytatu ---
A z tym sie oczywiście zgodzę :)
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 24, 2010, 14:27:39 ---Zgodzę się, że nie można tak wprost oceniać pilota np. po rankingu Battleclinic. Tzn. wiadomo, że numer 5000 będzie lepszy od numeru 50000,...
--- Koniec cytatu ---
ewentualnie dłużej grający :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej