Eve Online > Dyskusje ogólne

Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (19/19)

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 14:51:44 ---ewentualnie dłużej grający  :D

--- Koniec cytatu ---

Raczej nie. Byle kto do pierwszych 10k się nie załapie, aczkolwiek są tam ludzie, którzy moim zdaniem po prostu naginają algorytm liczący punkty za kille - na przykład pan numer 3:

http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Sodo+Ku

Nie mówię, że gość robi to specjalnie, żeby być wysoko na BC, ale po prostu jego pomysł na PvP (= gankowanie idiotów w hisecu, CHYBA podczas wardeców) powoduje, że na BC jeden jego kill wart jest 20-50 killi w nullsecowym skirmishu O.o

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 24, 2010, 15:09:47 ---Raczej nie. Byle kto do pierwszych 10k się nie załapie, aczkolwiek są tam ludzie, którzy moim zdaniem po prostu naginają algorytm liczący punkty za kille - na przykład pan numer 3:

http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Sodo+Ku

Nie mówię, że gość robi to specjalnie, żeby być wysoko na BC, ale po prostu jego pomysł na PvP (= gankowanie idiotów w hisecu, CHYBA podczas wardeców) powoduje, że na BC jeden jego kill wart jest 20-50 killi w nullsecowym skirmishu O.o

--- Koniec cytatu ---
Zara masz pretensje oto ze solo kille w hi-sec są wiecej warte od zamordowania w 20stu innego gangu 20sto osobowego. Dla mnie sprawa jest prosta skoro jest 20 osób na km to wartość kila dzieli sie przez 20 czyli dostajesz nominalnie 5% jego wartości w stosunku do tego jakbys ubil go sam.

@pol kent to przestudiuj bardziej mój kb, jest tam m.in. Curse zabity vaga, brutix zestrzelony dramielem i kilka innych a nie tylko orci i indyki nie ma tego dużo bo carebear jestem i tylko mam alta do pvp.

SokoleOko:
Battleclinic liczy kille w bardzo prosty sposób - im mniej ludzi na killmailu i im mniejsze shipy na killmailu, tym więcej punktów. No i spoko - ubić BC/BS frytką to szacun. Ale nie wtedy, kiedy robisz to w hisecu, a Twoja ofiara to kompletny kerbir, który nie wie co i jak :P

Ja pretensji nie mam, nie przypisuj mi czegoś, czego nie powiedziałem.

silvia:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 24, 2010, 18:24:27 ---Battleclinic liczy kille w bardzo prosty sposób - im mniej ludzi na killmailu i im mniejsze shipy na killmailu, tym więcej punktów. No i spoko - ubić BC/BS frytką to szacun. Ale nie wtedy, kiedy robisz to w hisecu, a Twoja ofiara to kompletny kerbir, który nie wie co i jak :P

Ja pretensji nie mam, nie przypisuj mi czegoś, czego nie powiedziałem.

--- Koniec cytatu ---

I to jest glupia rzecz w battlecinicu.
Mozesz codziennie rozwalac flota 20 osobowa gangi 100 osobowe, lecz i tak dostaniesz mniej punktow niz gdybys pojechal noob'owego wartargeta w bsie, ceptorem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej