Eve Online > Dyskusje ogólne
Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
Gregorius:
Ja pindolę, statsiarze jedne... Święta są a wy dalej drążycie temat ? :P
Dajcie na luz, połamcie się opłatkiem i wyłączcie EvE do Cholery! :P Sylwka też spędzicie tutaj ? :P
Wesołych Świąt wam Życzę, bez względu na opcję, bez względu na to, czy was lubię ingame czy nie :P Spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła, prezentów i suto zastawionego stołu!
Ot CO!! I proponujęzamknąć centralę na święta ^_^. (bo przez was sam zaczynam tu zaglądać..)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 24, 2010, 13:07:40 ---Ja pindolę, statsiarze jedne... Święta są a wy dalej drążycie temat ? :P
Dajcie na luz, połamcie się opłatkiem i wyłączcie EvE do Cholery! :P Sylwka też spędzicie tutaj ? :P
Wesołych Świąt wam Życzę, bez względu na opcję, bez względu na to, czy was lubię ingame czy nie :P Spokojnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła, prezentów i suto zastawionego stołu!
Ot CO!! I proponujęzamknąć centralę na święta ^_^. (bo przez was sam zaczynam tu zaglądać..)
--- Koniec cytatu ---
Stasiarz??? Na mnie???? Ta zniewaga krwi wymaga!!! Jutro na ubitej asteroidzie na noże i siekiery!
Poza tym jaki ja stasiarz z 300+ zestrzeleniami? ;) W dwa lata??? noob ze mnie nie stasiarz.
Eve mam wyłączoną, a tu zaglądam bo chronię swoje nerwy przed szałem przedświątecznych przygotowań ;D
No i oczywiście wesołych świąt! Oby MWD w Twoim aucie działalo zawsze a jamm antyradarowy wchodził na 100% :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Grudzień 24, 2010, 13:11:48 ---Nie, to ty wyciągnąłeś tego scouta, a ja się zapytowywyję, dlaczego wszyscy mają być genialnymi scoutami?
--- Koniec cytatu ---
Odstaw to co pijesz/palisz bo widzę że pomrocznośc dopadła Cie na poziomie letargu....
Gdzie ja napisałem że wszyscy maja byc tym scoutem??? Odpocznij se człowieku bo marudzisz jak małe dziecko.
Wilk:
Większość poza owymi scoutami bądź logisticami widać na KB. Tak więc daj sobie wreszcie spokój, bo choćbyś KB nie lubił to jest ważne i tyle, i jak ktoś jest dobrym pvperem to na pewno da się to z jego KB wyczytać.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 13:04:50 ---Twój to nie mój, mi sie lepiej lata takim i tyle, to że Ty fitujesz inaczej nie znaczy że lepiej :)
--- Koniec cytatu ---
Owszem, to dokładnie znaczy. Zobacz sobie ile ja latam takimi statkami. No, ale luz - ktoś w końcu musi ode mnie te Cynabale kupować - im więcej ich głupio wdupisz, tym więcej mi się sprzeda :P
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 13:04:50 ---A dronki ECM są tak tanie że nawet by mi sie nie chciało w razie draki ich zawracać do baya ;)
--- Koniec cytatu ---
Spoko... tylko po jednej akcji ship, które ma bardzo dobre drony już więcej ich nie ma, czyli jego możliwości są poważnie ograniczone. I to właśnie jest beznadziejne. Plus EC-600 na nie pomogą małe gówno, które Cię złapie na scramble'a.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 24, 2010, 13:04:50 ---Co do killboardu, Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, co wcale nie oznacza że Ty masz rację...albo ja :P Bo pewnie jak to zawsze bywa, racja jest jak dupa, jest po srodku i każdy ma swoją :P
--- Koniec cytatu ---
Nie. To co Ci napisałem wyżej, to sposób rekrutacji najlepszych w tej grze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej