Eve Online > Dyskusje ogólne

Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (13/19) > >>

Nitefish:
No generalnie ta dyskusja nie ma już sensu od jakiegos czasu. Tym bardziej, że każdy jak widać ma inne spojrzenie na grę i inaczej "rozumie" tresć postów :P

Ezachiel:

--- Cytat: Nitefish w Grudzień 23, 2010, 16:48:04 ---No generalnie ta dyskusja nie ma już sensu od jakiegos czasu. Tym bardziej, że każdy jak widać ma inne spojrzenie na grę i inaczej "rozumie" tresć postów :P

--- Koniec cytatu ---
A zwracam honor ...  8)
przepraszam,

Aveugle:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 23, 2010, 10:42:58 ---Milcz zlodzieju jak do mnie mowisz - tak jak w grze jako samotny bialy zagiel na liscie zablokowanych jestes tak i tutaj.

--- Koniec cytatu ---
Złodzieju ?? a co takiego Tobie ukradłem bo jak pamietam sam odszedles z APA w chwili gdy zostalem CEO tej korporacji :)
Pozdrawiam :)

Pol Kent:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 23, 2010, 10:56:09 ---(...). Inna sprawa ze moj pvp toon to Shiny Diamond a Dark Flonoe to carebear z zalozenia.(...)

--- Koniec cytatu ---

Auć....patrząc na info pod linkiem to nie wiem która postać jest bardziej kerbirem. Bo ten Twój PvP toon ma na koncie tylko Orki/Hulki/Nostisy/ i inne indyki zabite w his-ecu czyli na 95% can-flip na innych kerbirach :P
Choć trzeba uczciwie przyznać że przynajmniej wtopione Hurki wyglądają jakby w ramach PvP padły

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 23, 2010, 21:25:12 ---ten Twój PvP toon ma na koncie tylko Orki/Hulki/Nostisy/ i inne indyki zabite w his-ecu czyli na 95% can-flip na innych kerbirach :P

--- Koniec cytatu ---
http://demotywatory.com/7781

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej