Eve Online > Dyskusje ogólne
Overviu, szkolenia, inne było: Odp: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
Dormio:
Ty mnie nie zapraszaj, bo ja mam swoje ustawienia i nie potrzebuję nowych.
Temat over wraca co czas jakiś i dlatego uważam, że powinien być przyklejony w poradniku dla newbies.
PS
Nie bądź taka mundrala, bo Ci wyślę poradnik Agony w tym temacie :P
Gregorius:
Byłem w Agony już jakiś czas temu :P (chiba jeszcze w Shocky :P)
Akademia ma fajniejsze :P :P Po drugie w Real Time a nie jakieś tam teksty :P :P
sc0rp:
Moze ktorys z modow dyskusje o byciu "pro-pvp" i o overview przenioslby do innego threadu bo raczej z polityka czy chaosem na poludniu to nie maja wiele wspolnego ;)
Dormio:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 22, 2010, 11:36:01 ---Byłem w Agony już jakiś czas temu :P (chiba jeszcze w Shocky :P)
Akademia ma fajniejsze :P :P Po drugie w Real Time a nie jakieś tam teksty :P :P
--- Koniec cytatu ---
Agony teksty ma po to żebyś nie zapomniał i miał do czego wracać. Jak wiadomo wszyscy pamięć mają dobrą, ale niektórzy krótką (vide - Twoje szkolenie było już raczej po SHCK).
Zasadnicze szkolenie w Agony jest również w RT i chociaż nie widziałem ich wewnętrznych materiałów w zakresie tych bardziej zaawansowanych tematów (tu i tak większą wiedzą ode mnie dysponuje Ed), to już podstawowe jest bardzo fajnie prowadzone.
Gregorius:
--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 22, 2010, 11:40:12 ---Moze ktorys z modow dyskusje o byciu "pro-pvp" i o overview przenioslby do innego threadu bo raczej z polityka czy chaosem na poludniu to nie maja wiele wspolnego ;)
--- Koniec cytatu ---
+1
--- Cytat: Dormio w Grudzień 22, 2010, 11:49:34 ---Agony teksty ma po to żebyś nie zapomniał i miał do czego wracać. Jak wiadomo wszyscy pamięć mają dobrą, ale niektórzy krótką (vide - Twoje szkolenie było już raczej po SHCK).
Zasadnicze szkolenie w Agony jest również w RT i chociaż nie widziałem ich wewnętrznych materiałów w zakresie tych bardziej zaawansowanych tematów (tu i tak większą wiedzą ode mnie dysponuje Ed), to już podstawowe jest bardzo fajnie prowadzone.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie zabraniam kadetom nagrywania szkoleń i robienia notatek ;) A wiele rzeczy się zmienia, więc forma pisemna musiałaby być ciągle aktualizaowana. Po drugie - jeśli każde szkolenie można teoretycznie przerobić na papier, to instytucja UA traci w tym momencie na znaczeniu. I wtedy komu ja te szkolenia będę robić ? :P
Zresztą i tak twierdzę, że najfajniejsze szkolenia ma UA :)
Bo w Agony :
1) trza płacić za szkolenia
2) nie zawsze masz możliwość trucia dupki szkoleniowcowi bo coś ci się przypomniało, albo masz 100 pytań na minutę
Obie te rzeczy w UA nie istnieją! :D OT CO!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej