Śmietnisko > Off Topic

ipad - z czym to sie je?

<< < (6/7) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 23, 2010, 13:51:21 ---- substytut eve mon (projekt capsuleer upadl)

--- Koniec cytatu ---

iClone

Nitefish:
Utrzymanie iPada nic mnie nie kosztuje, bo karte sim trzymam w telefonie a z netem łączę się po wifi. Koszt zależałby od wielkosci pakietu netowego. Mam taki na iPhone i nigdy jeszcze go nie zużyłem (nie pamiętam ile tego jest ale to jakis standardowy w Erze).

Co do programów, o które pytasz nie umiem Ci chwilowo odpowiedzieć ale po swiętach pomęczę kumpla, który całkowicie się przesiadł na maki i im podobne urządzenia. Mi się nie chce przenosić całego warsztatu pracy na maca bo za dużo tego mam na PC.

Capsuleer - boleję nad upadkiem tego projektu bo fajowy był. Niedługo zamierzam się rozejrzeć za czyms podobnym. Obecnie Capsuleer pogubił się z atrybutami postaci po nowym patchu i chyba jest to nie do naprawienia :(

magni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 23, 2010, 13:51:21 ---
- substytut eve mon (projekt capsuleer upadl)

--- Koniec cytatu ---

capsuleer nadal dziala, nie ma tylko blogow ale info o kolejce skillowania dla postaci dziala normalnie bo jest pobierane bezposrednio z serwera eve a nie z serwera capsuleera, wiec jako substytut eve mon spokojnie dziala nadal

Ellaine:
Mam iClone. Jego wadą jest powolny update - za każdym razem ściąga mi listę sojuszy i w ogóle wszystko. Poza tym jest OK.

Goomich:

--- Cytat: Qreg w Grudzień 22, 2010, 14:23:06 ---Moze przy okazji podepne sie pod pytanie,

Miał ktos moze do czynienia z kindlem DX? Potrzebuje czegos do czytania PDFow i kurcze to jakos jedyne wyglada rozsadnie (do artykułow naukowych nie wyobrazam sobie 6" wyswietlacza).

--- Koniec cytatu ---

A te artykuły ciężkie są w niestandardowe rzeczy? Bo mozna przekonwertować pdfy i rózne takie do formatu kindla i mieć je ze wszystkimi bajerami (rozmiar czcionki głownie). Ale czasem konwerter wypuszcza śmieci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej