Eve Online > Dyskusje ogólne

[BARDZO WAZNE] Glosowanie do CSM Prioritization Crowdsourcing

<< < (5/7) > >>

Colonel:
nagrywanie bijatyk i mozliwosc pozniejszej edycji to cos naprawde fajnego :)

silvia:

--- Cytat: dark flonoe --- #24 Jako jedyny command w grze Nighthawk ma mniej PG niz jego odpowiednik BC. Autor postulatu dokladnie opisal brak logiki porownujac do innych commandow Slepnira, Astrate i Absolution takie parametry jak ehp,dps,speed ilosc zmarnowanych slotow na RCU. Dodam, ze sam nie latam commandami (tengu lepsze  ) ale to jest jakas anomalia w balansie
--- Koniec cytatu ---
Nighthawk atakuje na kazdy dystans, ma najlepszy tank ze wszystkich i 700m3 cargo. Jesli chcesz to mozemy kiedys zrobic duel. ty w jakimkolwiek commandzie a ja w nighthawku. stawiam 5bil iz albo uciekniesz, albo zginiesz.

--- Cytat: Dark flonoe --- #106 Kontynuowanie ostrzalu wybranego wczesniej celu po reload.
nic dodac nic ujac.
--- Koniec cytatu ---
FOFy na misjach beda ci ja konczyc w trymiga na afk, gdyz beda sie automatycznie wlaczac.

--- Cytat: dark ---#141 Odświeżenie magnetometrików
Obecnie magnotometrici ssaja (przynajmniej w empire i 0.0 angels/guristas) jesli ktos nie ma szczescia do dropu - a szkoda bo to fajny sigi sa i takie klimatyczne.
--- Koniec cytatu ---
Produkuja tez nieslychane ilosci isk. 100mil latwa reka za 10minut pracy na sanshowych.

--- Cytat: mona x ---Z czym chcesz grupować damage control?
--- Koniec cytatu ---
raczej to bedzie tak iz mozna grupowac itemy tego samego typu, np. 2x explo hardener cy 2x mar itp itd.

--- Cytat: mozna ---Tam nie ma nic na temat acceleration gates.
--- Koniec cytatu ---
Sorry, my bad. tamten obczajalem po tytule i myslalem iz chodzilo o to, iz majac jedno minutowy timer, nie mozna uzywa acc. gate. :P

Dysputa mony i herezji na temat klawaitur:
Mozna takze kupic mysze, ktora ma cos takiego jak "opcja makro". Sam ma przypisane pod guzik w mysze wlaczenie hardenerow czy np. dzialek (w eve da sie grac tylko myszka ;d )

sa takze softy ktore umozliwiaja tworzenie hotkey'ow.

@albi up:
Dokladnie. Wprowadzenie czegos takiego automatycznie boostowalo by dana grupe statkow, a takze boostowalo poszczegolne statki w tej klasie. Np. baddon mialby najwiekszy czas jumpy, gdyz zawsze fittuje sie go na plata'ach. Najwiekszy bonus otrzymali by minmatarzy i caldari, gdyz shield tank jest lzejszy od armor tanku.

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Listopad 20, 2010, 17:17:25 ---http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3498
--- Koniec cytatu ---

cool uzywam od lat, a teraz mi powiedz jak to zrobic zeby przy nacisniejciu jednego guzika (powiedzmy G1) uruchomic natychmiast kilka modulow (powaga, bez ironii kiedys probowalem cos takiego zrobic ale jakos nie chcialo dzialac).

[gmod=Khobba]Prosiłem o w miarę rzeczową dyskusję. Nie dostosowałeś się -> +10[/gmod]

Gacul:

--- Cytat: mystiq w Listopad 20, 2010, 00:11:20 ---20. Glosujemy bez wyjatkow. Wprowadzenie killmaili z self-destructow jesli ktos byl pod ostrzalem.

--- Koniec cytatu ---
Ależ czemu ? To jest piękne. Taki grief w druga strone jak Ciebie griefuja  8).

Cons
Reduces griefing and monetary benefits of activating the self destruct sequence (which really isn't a bad thing)
Prawdziwy gracz nigdy by nie zagłosował na takie coś.

Ellaine:
202 to opóźniony local w 0.0. Można upgradować system żeby opóźniony nie był. Fajnie fajnie.
21 battle recorder byłby super
22 blackopsy +
26 bountyhunting - ta mechanika nie działa, warto spróbować ją naprawić
52 dronki + pomysły dobre acz oczywiste
56 dynamiczne misje - raczej nie planuje zaczac klepac misji ale mysle ze dynamiczne lub pol-dynamiczne ich generowanie poprawiloby świat :)
57 dynamiczne misje ciag dalszy
75 fix killmails
83 dyskusja o kopaniu - jak dla mnie kopanie powinni przerobic na bardziej AFK, ciekawe czy jesli zaczna o tym dyskutować to wpadną na taki pomysł jak ja :)
86 rigi do redukcji heat damage pomysl prosty i dobry
105 wiecej itemków frakcyjnych na markecie - dla wygody
126 zbiorek dobrych koncepcji poprawy PI
176 pogadajmy o suicide gankach - IMHO jakkolwiek suicidowanie jest zabawne, to ogólnie ta mechanika jest idiotyczna i sam zrobiłbym ją zupełnie inaczej :)

Ogólnie nie interesuję się za bardzo takimi zmianami jak remap jakiejś rakietki albo jednego statku - kij, są inne rakietki i inne statki. docking wars nie spotykam, przypadki że ktoś raz na pół roku nie dostanie killmaila przez autodestructa też mnie w sumie walą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej