Eve Online > Dyskusje ogólne

[BARDZO WAZNE] Glosowanie do CSM Prioritization Crowdsourcing

<< < (4/7) > >>

Ranshe:
Punkt numer 8 właśnie jest lepszy niż 7 i 9 - to nie dotyczy acceleration gate tylko zwykłych, możesz przeskoczyć, dać logoff i znikasz.

Powiedziałbym też, że 16. Będzie trzeba zagłosować. :)

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Listopad 20, 2010, 13:45:09 ---Z czym chcesz grupować damage control?

--- Koniec cytatu ---
Najcetniej ze wszystkimi innymi modulami, wiem ze cykle sa roznych typow modulow sa rozne ale mogli by np. wprowadzic hotkey ktory aktywuje wybrane moduly np. dc. hardy, sb, tc a nawet ab/mwd.

--- Cytuj ---Dlaczego chcesz nerfić amarrów? :P

--- Koniec cytatu ---
bo nimi nie latam ;) a na powaznie wkurza mnie naciskanie f1 po reload jak race ;)

--- Cytuj ---huh?
--- Koniec cytatu ---
nie bardzo rozumiem czego nie kumasz przy posiadaniu wyskillowanych missili na all5 nie ma potrzeby uzywania innych missili niz fury, bo i tak malego badziewie pada od 1-3 volleyow a czas reloadu to 2,5 volleya.

--- Cytuj ---Carriery mają większy zasięg i teraz większą ładowność, niż gdy ten nerf wszedł. Na dodatkowe śmieci masz 10k corporate hangaru, więc masz dość miejsca na loot z pleksa.

--- Koniec cytatu ---
wiesz taki argument to nie argument bo rownie dobrze mozna np. powiedziec po co robic revamp industry przez jest. chodzi o wygode gry

--- Cytuj ---Przecież dopiero zrobili to tyrranisie.

--- Koniec cytatu ---

nie wiem co z balansem, ale inwencja i produkcja nie byla ruszona od kiedy gram czyli od 2007 roku, moze bawili sie z iloscia matsow, ale z pewnoscia nie z interfacem - ktory jest totalnie useless i nieintuicyjny jesli produkuje sie na masowa skale. Oczywiscie jesli wykopiesz sobie matsy, nastepnie postanowisz wyprodukowac 1 stateczek dla siebie i fit do tego stateczka to tego nie zauwazysz ale jesli przyjdzie ci zapuszczac codziennie po kilkaset jobow to szybko sie przekonasz ze to nie jest fajne.

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 20, 2010, 17:09:00 ---Najcetniej ze wszystkimi innymi modulami, wiem ze cykle sa roznych typow modulow sa rozne ale mogli by np. wprowadzic hotkey ktory aktywuje wybrane moduly np. dc. hardy, sb, tc a nawet ab/mwd.
--- Koniec cytatu ---

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3498

--- Cytuj ---bo nimi nie latam ;) a na powaznie wkurza mnie naciskanie f1 po reload jak race ;)

--- Koniec cytatu ---

Dzięki temu wiadomo, że żyjesz. :P

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 20, 2010, 17:09:00 ---nie bardzo rozumiem czego nie kumasz przy posiadaniu wyskillowanych missili na all5 nie ma potrzeby uzywania innych missili niz fury, bo i tak malego badziewie pada od 1-3 volleyow a czas reloadu to 2,5 volleya.
--- Koniec cytatu ---

A, myslałem, że jakoś szkodzą i już szykowałem Widowmakery. :)

--- Cytuj ---wiesz taki argument to nie argument bo rownie dobrze mozna np. powiedziec po co robic revamp industry

--- Koniec cytatu ---

No własnie. :P

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Mona X w Listopad 20, 2010, 17:17:25 ---http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3498

--- Koniec cytatu ---

Raptem 250 zł (aż taką ilością złotówek dysponujesz aby kupować klawiatury za taką cenę minimalną --- gdzie mam dziwne przeświadczenie, że kupowałeś ją za większą ilość złotówek)
Tu link na ceneo: http://www.ceneo.pl/281751

Ellaine:
Co wy z tymi dużymi statkami które mają mieć dłuższe timery na różne różności i w ogóle ciężej. Dwie klasy dużych statków schodzą do niszy - BSy (tzn te które nie są Macharielem) i dready. Połowa Drakiem a połowa rzeczami wielkości co najwyżej HACa ze sporadycznymi wisienkami commandów. Załóżmy że kiedyś ktoś przyjrzy się Drakowi - wtedy każdy nerfik skierowany przeciw stakom powyżej medium będzie oznaczać kolejne przesunięcie od "prawie wszyscy latają małymi statkami" do "absolutnie wszyscy latają małymi statkami". A to oznacza spadek różnorodności i spadek globalnego poziomu wybuchalności - bo mniejsze statki trudniej łapać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej