Eve Online > Dyskusje ogólne

[BARDZO WAZNE] Glosowanie do CSM Prioritization Crowdsourcing

<< < (6/7) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Platfusek w Listopad 20, 2010, 13:01:48 ---Nie obraź się ale jeżeli twoja umiejętność latania solo opiera się na docking games i krótkim timerze pod gejtem to zaryzykowałbym stwierdzeniem że po prostu kiepski jesteś skoro bez tego sobie nie poradzisz :)

--- Koniec cytatu ---

Patrząc po Ravenie bez MWD/AB, którego wdupiłeś w lowsecu, PvP to Ty byś nie poznał nawet gdyby wyskoczyło z krzaków i kopnęło Cię w dupę, więc z łaski swojej zamilcz i nie kompromituj się do reszty.

Doom:
[admin]EKHEM [/admin]

Jonas:
U mnie to wygrało:

6,# Add the feature of switching characters without relogging. (CSM)
23,# Black Ops Improvements Part 2 (CSM)
29,# Broadcast "In position" improvement (CSM)
124,# Personal hangar improvements (CSM)
126,# Planetary Interaction Omnibus Proposal (CSM)
161,# Show bookmarks with markers on local grid (CSM) 
200,# Watch list and broadcasts (CSM)

silvia:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Listopad 23, 2010, 13:01:46 ---23,# Black Ops Improvements Part 2 (CSM)

--- Koniec cytatu ---

Jedyne co moim zdaniem powinno byz zmienione, to typ cloak'a w black opsach z standard do covert i zatrzymanie "no locking delay after decloaking".

Problem w tych zmianach jest to iz sa zbyt ogolne. Uwazam, iz powinny byc bardziej precyzyjne w opisie, by dokladnie bylo wiadomo na co sie glosuje.

Np. "Boost Survivability (resists and HP)"
Resistsy? Do poziomu np. marauderow, czy do podobnie do reconow? czy moze cos pomiedzy marauderem a t1? albo marauderem a black op'em?

Hp? do poziomu t1 czy moze do poziomu marauderow? a moze pomiedzy black opem a t1? a moze pomiedzy t1 a marauderem* ?

*maraudery maja wiecej hp niz t1, right?

--- Cytuj ---161,# Show bookmarks with markers on local grid (CSM)
--- Koniec cytatu ---
chcialbym nadpomniec, iz to ja o to postowalem na forum, i musze przyznac iz ccp i tak spieprzy sprawe jesli chodzi o widocznosc. musieli by dodac mozliwosc selekcji pomiedzy widzialnymi bookmarkami a niewidzialnymi, lub poprawic rozwiniecie grupy ikon (aktulanie rozwijana jest tylko w gore, a jesli zabraknie miejsca, to "tough", zetnie ci wszystko co sie nie miesci). // zakladam iz ccp sux i nie potrafia niczego porzadnie zrobic.

--- Cytuj ---#200
--- Koniec cytatu ---
Jest juz podobne narzedzie... nazywa sie eve voice. Fleet commandera wsadzasz w pozycje fleet commandera / bossa z komunikacja do wszystkich, a potem wing commanderzy to 'target caller'zy z komunikacja tylko do skrzydla, choc sama opcja byla by mila.

--- Cytuj ---#29
--- Koniec cytatu ---
spoko, spoko... ale znowu ulatwia to gre

Ludziki... ja wiem, iz eve wydaje wam sie trudna gra, ale przestancie whinowac i uczcie sie jak grac. Ja nigdy nie mialem problemu z tym by kogos we flocie bomberow niw wycloaczyc. warpuje sie na rozne dystanse w roznych odstepach czasowych a po wyladowaniu przemieszcza sie w "jakimkolwiek" kierunku. jesli wy warpujecie na 0 a potem siedzicie w miejscu no to kurde...

chcialbym takze wam przypomniec iz "ccp sux" i najpewniej spierd* sprawe.

Dormio:

--- Cytat: mystiq w Listopad 23, 2010, 13:40:50 ---Ludziki... ja wiem, iz eve wydaje wam sie trudna gra, ale przestancie whinowac i uczcie sie jak grac.

--- Koniec cytatu ---
Ale dalej uważasz, że gallente sux ?  :P

IMHO:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej