Eve Online > Dyskusje ogólne
[BARDZO WAZNE] Glosowanie do CSM Prioritization Crowdsourcing
Lt Rook:
#21 - ale tutaj mam właśny pomysł, powinni zastosować raczej jakiś mechanizm kolekcjonowania danych przez klienta, a później "odtwarzanie" polegało by na real time renderingu z możliwością dumpa do avi/etc...
#62 !!!!!!!!!!!!
Jonas:
--- Cytat: mystiq w Listopad 23, 2010, 13:40:50 ---Ludziki... ja wiem, iz eve wydaje wam sie trudna gra, ale przestancie whinowac i uczcie sie jak grac. Ja nigdy nie mialem problemu z tym by kogos we flocie bomberow niw wycloaczyc. warpuje sie na rozne dystanse w roznych odstepach czasowych a po wyladowaniu przemieszcza sie w "jakimkolwiek" kierunku. jesli wy warpujecie na 0 a potem siedzicie w miejscu no to kurde...
--- Koniec cytatu ---
A gdzie ja whinuję co??? Weź przeczytaj uważniej o co chodzi, bardzo cię proszę, zanim zaczniesz z mądrościami wyskakiwać. Nie musisz mnie uczyć jak się w cloaku lata.
BO potrzebują miłości i tyle. A to są jedynie wskazówki, jak gra powinna się rozwijać i w większości są jedynie ogólnikami bez wskazywania detalu. Czego ty byś chciał, żeby napisali, że zwiększą ilość armora o 2k, shielda o 3k, rezy będą 90/76/85/40 na armorze i jeszcze coś? To tak nie działa, ale widać nie doczytałeś.
Przy pozostałych punktach też jakieś księżycowe uwagi masz, jakbym prosił cię o komentarz. Jeśli chciałeś sobie ponarzekać to inny dział. A podsumowanie, że ccp i tak wszystko spieprzy epickie. Po co ty w ogóle w to grasz?
Zresztą głosowanie już zakończone i właściwie najbardziej podoba mi się pozycja 3. Przeskakiwanie między charami bez relogu. Ohh gdybyż to była ta druga niespodzianka, którą CCP szykuje na święta. ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej