Śmietnisko > Off Topic

Komiks SF

<< < (2/4) > >>

Khobba:

--- Cytat: Devious Sphere w Październik 25, 2010, 08:06:13 ---Wieczna wojna.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wieczna_wojna

--- Koniec cytatu ---

Bardzo polecam też książkę

Co do "Bogów z kosmosu" - czytałem mając z 7, czy 8 lat w szkolnej świetlicy, jakiś miesiąc temu mi się przypomniał. Przeczytałem i złapałem się za głowę jakie tam są potworne głupoty, ale smak dzieciństwa: bezcenny :)

BTW, ostatnio znalazłem też inny komiks z dzieciństwa: "W niewoli u piratów z kosmosu" - super :D

Dec Apilatour:
To ja polecam przygody Hansa, tfu Yansa, pamiętam że zaczytywałem się tym w dzieciństwie.

magni:
no to jak juz tak wymieniacie kultowe pozycje z dziecinstwa to nie mozna nie wspomniec o serii Funky Koval :)

Khobba:

--- Cytat: Dec Apilatour w Październik 25, 2010, 11:12:20 ---To ja polecam przygody Hansa, tfu Yansa, pamiętam że zaczytywałem się tym w dzieciństwie.

--- Koniec cytatu ---
True, Yans był spoko

--- Cytat: Devious Sphere w Październik 25, 2010, 11:49:54 ---no to jak juz tak wymieniacie kultowe pozycje z dziecinstwa to nie mozna nie wspomniec o serii Funky Koval :)

--- Koniec cytatu ---
Mam na półce edycję kolekcjonerską. Szkoda, że Polchowi, Parowskiemu i Rodkowi przeszła ochota na robienie ostatniej części i opowieść kończy się klasycznym cliffhangerem

Teraz jeszcze muszę Valeriana skądś skołować, bo jak tak Was czytam, to też mi się o nim przypomniało.

Goomich:

--- Cytat: Khobba w Październik 25, 2010, 11:59:33 ---Mam na półce edycję kolekcjonerską. Szkoda, że Polchowi, Parowskiemu i Rodkowi przeszła ochota na robienie ostatniej części i opowieść kończy się klasycznym cliffhangerem

--- Koniec cytatu ---

Przecież nowe odcinki są drukowane w Nowej Fantastyce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej