Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Pol Kent:
--- Cytat: ltrook w Kwiecień 12, 2011, 10:42:56 ---(...) Oh WAIT! On nie lata na CTA, on strzela tylko do krzyżyków, a ma czelnosc wypowiadać się o PVP i wojnach... strange...
--- Koniec cytatu ---
Tiaa...tak jakby każdy krytyk literacki musiał mieć napisane 20 powieści żeby zostać krytykiem, a każdy krytyk filmowy czy teatralny 20 filmów tudzież premier w Teatrze Narodowym, itd. itp......strange....
Ale co ja tam mogę wiedzieć, Ltrook przecież powiedział, a jego słowo jest prawem...całe szczęście że mogę takie prawo olać ;D
Kombat:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:21:06 ---super self pwn, bo moj pvp toon ma wyzszy isk eff od twojego chara wpisanego w profilu.
--- Koniec cytatu ---
:'(
Mój alt ma jeszcze wyższy ISK eff bo zabił coś raz i nigdy nie zginął, rozumiem że oznacza to że jest lepszy od mojego maina. Faktycznie self pwn.
Bez kitu jesteś lepszy niż mistiq i alto razem wzięci.
Dziwie się tylko Albiemu że trzyma Cie w corpie, kiedyś lubiłem CBC bo miało pewną swoją filozofie i luz, ale widać że te czasy już dawno mineły (na pewno po przejściu do loltnt i przyjęciu kogoś takiego jak Ty).
Na marginesie to mimo tego że jesteś trollem nr 1 to staram się pisać 'Twoje' i jego odmiany z wielkiej litery, widać że Ciebie nawet na to nie stać :P
Nitefish:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:21:06 ---super self pwn, bo moj pvp toon ma wyzszy isk eff od twojego chara wpisanego w profilu.
--- Koniec cytatu ---
mucha cha cha cha! ;D
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:21:06 --- i na potwierdzenie twoich slow w czasie swojej ostatniej wycieczki do hi seca 2 tyg temu zaagrowalem 1v4 - http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=9259476 niestety apoc mi uciekl. a ty z kiedy masz solo killa ostatneigo ze probujesz tu zabierac glos na temat solo killi?
--- Koniec cytatu ---
Ta, morderczy kestrel i bomber .... no apok na pewno by Cię trafił jak latałeś w dramielu. System 0.7... kolejny can flip?
Owszem Dark, ostatnio nie ubiłem nić sensownego solo, jedynie jakieś małe ścierwa podczas lotu treningowego vagaskiem. Jak teren okaże się urodzajny w godzinach w ktorych gram inaczej pogadamy.
Niemniej jednak mam kilka killsów solo na koncie, które lubię i są coś warte :)
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:21:06 ---bylem we flocie, dolecialem na campe tuz przed waszym logoffsky
o tym juz gadalismy na pm i nie dziwie ci sie ze nie skoczyles ja to napisalem w kontekscie czemu mnie nie bylo na killu.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, mamy wspólnego TS'a więc dziwi Cię to, że przekazujemy sobie info?
Yurioni:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 11:40:56 ---Wiesz, mamy wspólnego TS'a więc dziwi Cię to, że przekazujemy sobie info?
--- Koniec cytatu ---
moze maja odgorny rozkaz nie zaklocania ciszy podczas dzialan wojennych... nie wszedzie jest tak jak u nas, ze mozesz sie odzywac bez pisemnego pozwolenia i listu motywacyjnego na co najmniej 200 slow...
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 11:40:56 ---Ta, morderczy kestrel i bomber .... no apok na pewno by Cię trafił jak latałeś w dramielu. System 0.7... kolejny can flip?
--- Koniec cytatu ---
succubussa dyskretnie pominoles, aby pasowalo do twojej teorii? a apoc nie trafial ale mial strasznie oponego tanka bo go bilem 10min :P
--- Cytuj ---Owszem Dark, ostatnio nie ubiłem nić sensownego solo, jedynie jakieś małe ścierwa podczas lotu treningowego vagaskiem. Jak teren okaże się urodzajny w godzinach w ktorych gram inaczej pogadamy.
Niemniej jednak mam kilka killsów solo na koncie, które lubię i są coś warte :)
--- Koniec cytatu ---
no to wrocimy do rozmowy jak ubijesz cos solo ponad cynostawiaczke.
--- Cytuj ---Wiesz, mamy wspólnego TS'a więc dziwi Cię to, że przekazujemy sobie info?
--- Koniec cytatu ---
no przeciez napisalem ze sie NIE dziwie ze nie wskoczyles wiec o co biega?
--- Cytuj ---Dziwie się tylko Albiemu że trzyma Cie w corpie, kiedyś lubiłem CBC bo miało pewną swoją filozofie i luz, ale widać że te czasy już dawno mineły (na pewno po przejściu do loltnt i przyjęciu kogoś takiego jak Ty).
--- Koniec cytatu ---
wow, to moze jego powinienes o powod zapytac na pm a nie na forum pisac ze sie dziwisz?
--- Cytuj ---Na marginesie to mimo tego że jesteś trollem nr 1 to staram się pisać 'Twoje' i jego odmiany z wielkiej litery, widać że Ciebie nawet na to nie stać :P
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam jesli Ciebie urazilem brakiem wielkiej litery, wynikalo to z tego ze pisze szybko a nie z braku szacunku - bede pracowal nad tym aby zwracac na to uwage.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej