Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Kombat:
tbh Twój "pvp toon" jest tyle samo wart co Twoje postowanie tutaj
Yurioni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:00:57 ---
sigh nastepny ignorant ktory uwaza ze dark flonoe to moj pvp toon - nei chce mi sie wyprowadzac kolejnej osoby z cartelu z bledu.
aa no tak skoro my mielismy flote ktora nie byla blobem to trzeba bylo sobie znalesc nowa wymowke - ilosc EW
--- Koniec cytatu ---
przepraszam, ze spytam, ale ty jestes taki glupi od urodzenia czy to cecha nabyta?
[gmod=Khobba]+25 w nagrodę. Recydywa spowoduje urlop od pisania, skoro nie umiesz się powściągnąć.[/gmod]
Nitefish:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:00:57 ---sigh nastepny ignorant ktory uwaza ze dark flonoe to moj pvp toon - nei chce mi sie wyprowadzac kolejnej osoby z cartelu z bledu
--- Koniec cytatu ---
To jest Twój pvp char, którym się chwaliłeś:
http://cbc-eve.com/killboard/?a=pilot_detail&plt_id=52557
Po przeanalizowaniu kb mogę śmiało powiedzieć, że jak na Twoje puszenie się to dokonania pvp są żałosne. Sam to conajwyżej zgankowałeś frytkę, cyno, albo canflipnąłeś nuba w hiseku. Nawet się nim nie afiszuj bo to żal jest.
Na tamtej kampie Cię jakoś nie było w uber pvp charze, czy się mylę?
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:00:57 ---tak sie sklada ze bylem w tym gangu niestety nie bylo mi dane doleciec bo bylem spozniony i czailem sie na nitefisha ktory nie zdecydowal sie wskoczyc do 4u9 - wiec tak walczylem dokladnie w tym gangu
--- Koniec cytatu ---
Akurat nie byłem z nimi w gangu ale leciałem poznać okolicę. Z przyczyn oczywistych po tym jak usłyszałem co macie na kampie nie wskakiwałem vagasem bo nawet nie było by mi dane nawiązać walki. Co w tym dziwnego?
kamel:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 11:00:57 ---
tak sie sklada ze bylem w tym gangu niestety nie bylo mi dane doleciec bo bylem spozniony i czailem sie na nitefisha ktory nie zdecydowal sie wskoczyc do 4u9 - wiec tak walczylem dokladnie w tym gangu
--- Koniec cytatu ---
Jakiś błąd logiczny tutaj chyba jest...
[mod]Dodaj sobie jeszcze ally w profilu. M.[/mod]
sc0rp:
--- Cytat: Kombat w Kwiecień 12, 2011, 11:05:49 ---tbh Twój "pvp toon" jest tyle samo wart co Twoje postowanie tutaj
--- Koniec cytatu ---
super self pwn, bo moj pvp toon ma wyzszy isk eff od twojego chara wpisanego w profilu.
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 11:12:21 ---
To jest Twój pvp char, którym się chwaliłeś:
http://cbc-eve.com/killboard/?a=pilot_detail&plt_id=52557
Po przeanalizowaniu kb mogę śmiało powiedzieć, że jak na Twoje puszenie się to dokonania pvp są żałosne. Sam to conajwyżej zgankowałeś frytkę, cyno, albo canflipnąłeś nuba w hiseku. Nawet się nim nie afiszuj bo to żal jest.
--- Koniec cytatu ---
i na potwierdzenie twoich slow w czasie swojej ostatniej wycieczki do hi seca 2 tyg temu zaagrowalem 1v4 - http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=9259476 niestety apoc mi uciekl. a ty z kiedy masz solo killa ostatneigo ze probujesz tu zabierac glos na temat solo killi?
--- Cytuj ---Na tamtej kampie Cię jakoś nie było w uber pvp charze, czy się mylę?
--- Koniec cytatu ---
bylem we flocie, dolecialem na campe tuz przed waszym logoffsky
--- Cytuj ---Akurat nie byłem z nimi w gangu ale leciałem poznać okolicę. Z przyczyn oczywistych po tym jak usłyszałem co macie na kampie nie wskakiwałem vagasem bo nawet nie było by mi dane nawiązać walki. Co w tym dziwnego?
--- Koniec cytatu ---
o tym juz gadalismy na pm i nie dziwie ci sie ze nie skoczyles ja to napisalem w kontekscie czemu mnie nie bylo na killu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej