Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
kamel:
--- Cytat: Yurioni w Kwiecień 12, 2011, 10:49:21 ---czlowieku (chyba?) tym postem tylko udowadniasz, ze nie masz zielonego pojecia o tej grze i jej mechanice, ze juz nie wspomne o pvp w jakimkolwiek wydaniu... moze mi powiesz jak ten gang http://kb.bu-fu.org/?a=kill_detail&kll_id=61660 mial sie rzucic na was z taka iloscia EW?
--- Koniec cytatu ---
No jak....??!! przecież on by walczył takim gangiem >:D
Doom:
Pewnie tak żeby dać się rozstrzelać.
Dark STFU jak sam zaczoleś to cierp teraz, a reszta niech pamięta pod katem słownictwa że to nie flame
Goomich:
[mod]Mona X chowa nożyczki.[/mod]
CATfrcomCheshire:
Dark jest jedynym aktywnym przedstawicielem Nc na centrali, wiec moze sie czuc troche zaszczuty, jako samotny forumowy wojownik broniacy honoru swojego aliansu przed hordami BUFU PBN KOWENU i hgw kogo jeszcze - to moze rodzic stres i prowadzic do zachowan biernie agresywnych takich jak wyzej, wiec badzmy wyrozumiali i traktujmy go delikatniej. Zreszta mam wrazenie, ze nawet moj alt w Nc jest lepiej zorientowany w sprawach Polnocy ;D
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 12, 2011, 10:51:34 ---Dark STFU jak sam zaczoleś to cierp teraz, a reszta niech pamięta pod katem słownictwa że to nie flame
--- Koniec cytatu ---
lol ok so let's flame begin - ja wziolem swojego posta i wkleilem do flame ale skoro ci to nie przeszkadza to np.
--- Cytat: ltrook w Kwiecień 12, 2011, 10:42:56 ---Jak czytam tego typa to az mnie korci aby do XIX wrócic i dorwać go na jakims CTA
>:D Oh WAIT! On nie lata na CTA, on strzela tylko do krzyżyków, a ma czelnosc wypowiadać się o PVP i wojnach... strange...
--- Koniec cytatu ---
sigh nastepny ignorant ktory uwaza ze dark flonoe to moj pvp toon - nei chce mi sie wyprowadzac kolejnej osoby z cartelu z bledu.
--- Cytat: Yurioni w Kwiecień 12, 2011, 10:49:21 ---czlowieku (chyba?) tym postem tylko udowadniasz, ze nie masz zielonego pojecia o tej grze i jej mechanice, ze juz nie wspomne o pvp w jakimkolwiek wydaniu... moze mi powiesz jak ten gang http://kb.bu-fu.org/?a=kill_detail&kll_id=61660 mial sie rzucic na was z taka iloscia EW?
--- Koniec cytatu ---
aa no tak skoro my mielismy flote ktora nie byla blobem to trzeba bylo sobie znalesc nowa wymowke - ilosc EW
--- Cytat: Kamel w Kwiecień 12, 2011, 10:50:33 ---
No jak....??!! przecież on by walczył takim gangiem >:D
--- Koniec cytatu ---
tak sie sklada ze bylem w tym gangu niestety nie bylo mi dane doleciec bo bylem spozniony i czailem sie na nitefisha ktory nie zdecydowal sie wskoczyc do 4u9 - wiec tak walczylem dokladnie w tym gangu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej