Forum Gry > Inne gry

CCP World of Darknes

<< < (5/6) > >>

Larving:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 15, 2014, 17:02:25 ---Serio, zero trolla to coś co bardzo się Eve przydało. Fotorealistyczna morda (i cała sylwetka) o wiele bardziej wiąże z postacią. Dla mnie duży plus.

--- Koniec cytatu ---

Może niektórych kręcą całe te avatary, ja pierwszego avatara dałem do zrobienia dziewczynie, jak mi kompa na 2h zajęła to kolejne tworzyłem klikając kilka razy "Random", więc się z nimi nie identyfikuję a co więcej w ogóle by ich dla mnie mogło nie być.

SokoleOko:

--- Cytat: Larving w Kwiecień 16, 2014, 11:42:00 ---Może niektórych kręcą całe te avatary, ja pierwszego avatara dałem do zrobienia dziewczynie, jak mi kompa na 2h zajęła to kolejne tworzyłem klikając kilka razy "Random", więc się z nimi nie identyfikuję a co więcej w ogóle by ich dla mnie mogło nie być.

--- Koniec cytatu ---

To jest odwieczna dyskusja między dwoma typami graczy - dla jednych postać w grze jest swego rodzaju ich reprezentacją. Oczywiście mogą grać jakąś rolę (inną od tej w realu), ale niemniej, utożsamiają się z postacią. Dla drugich to tylko "toon", nic więcej.

Pierwsi krzyczą "maina się nie sprzedaje", drudzy sprzedadzą swojego maina tylko po to, żeby kupić postać, która może latać aktualnym FOTM shipem.

Dla pierwszych nowy system awatarów i to, że można je modyfikować jest bardzo fajny.

Qlko1:
Jak zacząłem grać, zrobiłem Caldari Achurę, aparycja odpowiadała rezultatom kociej sraczki.
Mimo, że nigdy nie utożsamiałem się z avatarem, gotów byłem zapłacić plexa czy dwa, żeby tego więcej nie musieć oglądać na oczy. Szczęśliwie doczekałem się patcha :)

Koniec końców ciężko mi się zakwalifikować do którejkolwiek z grup. Maina bym nie sprzedał, bo wiem wszystko o jego możliwościach i skillach, wiem na co mogę sobie pozwolić, nowe konto to uczenie się od nowa. A avatar mi wisi, póki nie jest szpetny jak noc :)

Jakub Trokowski:
Sokole, zbyt upraszczasz: ja bym maina nie sprzedał, utożsamianie się z postacią z gry jest dla mnie dyskusyjne, a portretów postaci to dla mnie mogło by nie być: robiąc portret maina chyba nawet nie sprawdziłem wszystkich opcji, dłużej siedziałem nad fotkami altów (kobiety :P ).

Doom:
Podzielam zdanie Galtan, przez te jebane WoD z eve zrobili poligon do testowania silnika pod to i może piechociarzy, a co za tym idzie niepotrzebnie a znacząco zwiekszyli wymagania sprzetowe gry. Zanim Sokole zaczniesz mnie gryźć po kostkach, ewentualnie kolanach jak sięgniesz, to wiedz że moje zdanie o poprawie grafiki jaka następuje od tego czasu jest takie że mogli to zrobić bez tych pedalskich awatarów i całego pierdolenia się z nimi potem przez rok, bo spieprzyli i nie potrafili ponaprawiać czego trzeba.
Zresztą po chuja takie avatary w grze o statkach kosmicznych gdzie gra jest poza stacją a to co na stacji załatwia się i tak z widoku statku

--- Cytuj ---Dla pierwszych nowy system awatarów i to, że można je modyfikować jest bardzo fajny.
--- Koniec cytatu ---
Założysz się?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej