Forum Gry > Inne gry
CCP World of Darknes
Larving:
Mi oczywiście nie przeszkadzają te nowe, ładniejsze avatary, ale jak myślę co ta 70 osobowa ekipa przez parę lat pracy nad WoD mogła by zrobić dla rozwoju EVE, to się nóż w kieszeni otwiera.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 16, 2014, 12:55:42 ---Podzielam zdanie Galtan, przez te jebane WoD z eve zrobili poligon do testowania silnika pod to i może piechociarzy, a co za tym idzie niepotrzebnie a znacząco zwiekszyli wymagania sprzetowe gry. Zanim Sokole zaczniesz mnie gryźć po kostkach, ewentualnie kolanach jak sięgniesz, to wiedz że moje zdanie o poprawie grafiki jaka następuje od tego czasu jest takie że mogli to zrobić bez tych pedalskich awatarów i całego pierdolenia się z nimi potem przez rok, bo spieprzyli i nie potrafili ponaprawiać czego trzeba.
--- Koniec cytatu ---
Też mam antyczny komputer (rok budowy 2006, tylko grafa nowsza) i daję radę jechać na dwa konta na ustawieniach dość wysokich. Tylko na duże bitki zjeżdżam do zera - na wszelki wypadek.
Bez poprawy grafiki nie przyciągnąłbyś żadnych nowych ludzi - w 2008/2009 było po prostu dramatycznie (sam to pamiętam). Dziś Eve wygląda o niebo lepiej od takiego STO na przykład.
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Larving w Kwiecień 16, 2014, 14:15:31 ---Mi oczywiście nie przeszkadzają te nowe, ładniejsze avatary, ale jak myślę co ta 70 osobowa ekipa przez parę lat pracy nad WoD mogła by zrobić dla rozwoju EVE, to się nóż w kieszeni otwiera.
--- Koniec cytatu ---
50*~ i zdaje sie ze rok temu na FF byla jakas wzmianka o rekrutacji tzn. ta ekipa w tak licznym skladzie nie pracowala za dlugo(na pewno nie kilka lat) i jakos nie kojarze zeby robili jakas konkretna mechanike gry dla dustowcow. Atlanta na pewno zajmowal sie organizowaniem eventow dla dusta, promocjami i takimi bardziej forumowymi rzeczami.
Na szczescie przynajmniej czesc tych osob zostanie w CCP.
Filip Bonn:
http://mmovault.pl/news/4927/oto-jak-wygladal-world-of-darkness
Nawigacja
Idź do wersji pełnej