Forum Gry > Inne gry

CCP World of Darknes

<< < (4/6) > >>

Larving:
Prze parę lat, 70 osób w CCP zamast rozwijać EVE pracowało nad WoD, a teraz projekt idzie do kosza. Good job CCP.

SokoleOko:
No, ale chociaż mamy fajne awatary.

Serio, zero trolla to coś co bardzo się Eve przydało. Fotorealistyczna morda (i cała sylwetka) o wiele bardziej wiąże z postacią. Dla mnie duży plus.

Precelek:

--- Cytat: Larving w Kwiecień 15, 2014, 16:41:34 --- a teraz projekt idzie do kosza.

--- Koniec cytatu ---
hajs się nie zgadza thats why.

Soulscream:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 15, 2014, 15:23:00 ---Dokładnie, CCP gdzie są nasze achievementy i gdzie są nasze daily?!! Bez tego nie ma sensu grać w jakiekolwiek MMO.

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli dla Ciebie marchewką sa achivementy i daily to gratuluje spłycenia tematu.

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 15, 2014, 17:02:25 ---No, ale chociaż mamy fajne awatary.

Serio, zero trolla to coś co bardzo się Eve przydało. Fotorealistyczna morda (i cała sylwetka) o wiele bardziej wiąże z postacią. Dla mnie duży plus.

--- Koniec cytatu ---

Dostaniesz Second Life w Eve.

Azbuga:
też z niecierpliwością czekałem na wod ale właściwie im się nie dziwie - strasznie to ciężko przenieść na mmo tak żeby miało klimat i jednocześnie było grywalne i wciągnęło dużo ludzi a nie kilku zapaleńców.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej