Eve Online > Dyskusje ogólne

Znowu te czołgi... czyli o wyzszości EVE nad Wot i dyskusje poboczne

<< < (12/42) > >>

Straszny:
już rok temu latałem z ECCM i próbowałem kombinować z ECM burstem na Vagasie, mam pare takich losów ;) - musiałem sie dostosowac do przeciwnika którym często była para z Pandemica Sabre+Falcon, przegranie z takim zestawem byłoby fatalne ;) . Więc sie dostosowałem.

EW najlepiej mi się sprawdzało na solo-hurricanie, na który wsadzałem ECMburst, ECM multiscpetral i ECCM na low.

SokoleOko:
Ja wolę zabić przeciwnika DPS-em, natomiast do szału doprowadzają mnie sytuację, gdy ginę solo nie oddawszy nawet jednego strzału, bo jestem 100% zjammowany.

W mojej okolicy żyje kretyn, który kampi z drag bubble w Rupture, w duecie z altem w BB w cloaku. Wybrałem się na niego AC Tempestem z ECCM w med i low. Wpadam w banię, lock na Rupture, 2 salwy, neuty, BB robi decloak i... perma jamm do końca. Jakby Val nie przyleciał mi na pomoc, to bym tam zdechł wystrzeliwszy 12 sztuk ammo do large AC. No JPKM!

Doom:
Sokole na falcona mało poradzisz ale w temacie ecm dronek to słyszałeś może kiedyś o taki module jak smart bomba? Albo o tym żeby go uzyć w innym celu niż offlinowany zassysacz ciepła z high slota?

Straszny:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 16, 2010, 10:35:45 ---Sokole na falcona mało poradzisz ale w temacie ecm dronek to słyszałeś może kiedyś o taki module jak smart bomba? Albo o tym żeby go uzyć w innym celu niż offlinowany zassysacz ciepła z high slota?

--- Koniec cytatu ---

lol? smartbomba na Vagasie?

Latałeś kiedyś tym statkiem ?

Doom:
Tak :)
albo inaczej adapt or die?
Sokoł i tak promuje latanie na takich odległościach na których neutam może sobie wsadzić a nie uzyć więc co za problem :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej