Eve Online > Dyskusje ogólne

Znowu te czołgi... czyli o wyzszości EVE nad Wot i dyskusje poboczne

<< < (8/42) > >>

Straszny:
zaraz .. przecież sam twierdziłeś że grasz w Red Orchestre i że ona dla Ciebie jest lepsza niż WoT ... to co to jest RO? gra planszowa ??

poza tym - wyrabianie sobie opinii o grze na podstawie TSa... dobre.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 15, 2010, 19:06:01 ---WoT? Hmm... odpalam, jestem na bitwie, jednym czołgiem farmię, drugim czołgiem walczę dla fun, cały wybór (mówię na podstawie co słyszę na TS-ie). Zieeeeeeeew.

--- Koniec cytatu ---

Jak sie ciesze, ze nie jestes beta testerem.

magni:
nie smiejcie sie z Sokolego bo jest dokladnie tak jak napisal, sam od jakiegos czasu mam tak ze loguje sie do Wot, 20s bitwa, kila min funu i co dalej? nastepna bitwa? nie , nie chce mi sie juz, logout

Kara Mon:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 15, 2010, 19:06:01 ---
Włączam Eve i zastanawiam się co tu porobić. Wybór mam spory. Trzeba zarobić, trzeba zadbać o logistykę, trzeba pomyśleć miesiąc, rok naprzód (alt kapitalowy). PvP też bardzo, bardzo różne.

--- Koniec cytatu ---

Wlaczam Eve i zastanawiam sie co tu porobic , zarobic mi sie nie chce bo od iskow tylko glupieje i statki za 1.5b skladam , trzeba by poleciec do jita z transportem ........ olac zrobie to jutro bo to nudne , zaczynam myslec miesiac a nawet rok naprzod  - kurka wodna czy ja wogole bede gral za pol roku w to jeszcze ?  ::)

Nuda, nuda, nuda ide Tygrysem postrzelac do is-ow  :P i tak ostatnio moj wieczor z eve wyglada.

Zbyt wiele osob uwaza ze bez sandboxa nie ma grania , a wlasnie ten sandbox sie juz bardoz wielu ludziom przejadl , zamiast zawracac sobie glowy pierdolami jak raty, logistyka, sov , oranie posow , szpiedzy wojny i wszelkie inne cuda zwiazane z sandboxem wola zalogowac sie sprawdzic amunicje i robic pvp bez koniecznosci latania kilka godzin w kolko bo moze uda sie jakiegos nooba na anomalce zgankowac.

Zdecydowana wiekszosc graczy Eve ktorych dopadla "goraczka" WoT to ludzie ktorzy w ta gre graja juz kilka lat i po prostu maja dosc tego sandboxa i wola zalogowac sie i postrzelac do ludzi bez gankowania, bez bloba, bez laga i bez wielkiej polityki.

SokoleOko:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 15, 2010, 19:13:27 ---zaraz .. przecież sam twierdziłeś że grasz w Red Orchestre i że ona dla Ciebie jest lepsza niż WoT ... to co to jest RO? gra planszowa ?

--- Koniec cytatu ---

Grałem. Czas przeszły, dokonany. Grałem w 2006-2007. Na tamte czasy była to super gra i nadal lepsza od WoT, choćby dlatego że miałeś tam też piechotę, która potrafiła czołg położyć. Ale to historia. Pac-mac też był swego czasu zajebisty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej