Eve Online > Dyskusje ogólne

Ankieta - Co z centralą

<< < (11/14) > >>

eX:
Choć ostatnio moje zainteresowanie EVE znacznie zmalało, to centralę przeglądam, bo to całkiem fajne forum jest. Fakt faktem, że jak odrzuci się te wszystkie działy eve, to tak na prawdę nie wiele zostaje do poczytania, ale to co zostaje przynajmniej nawet ciekawe. Choć z moich obserwacji wynika, że głównie coś się dzieje w dziale "inne gry" z działów spoza eve.

Tak czy siak, szkoda by było, żeby to forum zniknęło, albo zamieniło się w jakieś dziwadło. Jednak z drugiej strony, zastój jest regresem i jakieś zmiany, nawet drastyczne mogą jednak wyjść na dobre. Nikt nie będzie tego wiedział, dopóki nie spróbuje. :)

Doom:
Utworzenie działu WoT było taką zmianą. I jesli stan małej wojny domowej do jakiej przez to doszło można nazwać zmiana pozytywną to jaki dział administracja ma utworzyć jako kolejny?

Straszny:

--- Cytat: Chupacabra w Wrzesień 15, 2010, 16:30:26 ---Terion !

Regulamin:
Punkt 1.
"Jakim cudem dzial WoT zostal spuszczony do kibla bo jakis osobnik"
"Co to zal dupe sciska, ze inni maja jakies zainteresowania i rozrywke poza eve ? "

Już został złamany, zapomnij o WOT :) Gdzieś jeszcze było, że trzeba mieć nazwę z gry pod nickiem i korporacje, ale nie moge znaleźć

Teraz tak na poważnie i bezstronnie.

Wiesz co drażni innych graczy EVE w WOT na tym forum? To, że niektórzy zbyt poważnie traktują Eve (między innymi ja) wkładają w nią wiele serca i czasu, chcą coś stworzyć i łudzą się, że to się uda :) Potem okazuje się, że nie ma z kim tego tworzyć, bo większość wrogów i sojuszników gra w czołgi! Jak potem w pracy zobaczysz post o WOT i w dodatku nie jeden a kilka, tętniący życiem, to najzwyczajniej w świecie, dopada Cię zazdrość i zawiść. Nie dziw się, że napięcia są duże, bo  frustracja i bezsilność tych co ciągle wolą przestworza niż błoto jest duża. Dlatego wolelibyśmy nie widzieć jak cieszycie się swoimi wypasionymi czołgami. Nawet layout strony nie pasuje do WoT, wasze brudne od błota gumowce na tak subtelnej stronie:)

Grajcie w co chcecie i piszcie co chcecie, ja tam wolę nie eksperymentować z uzależnieniami, mam starą dobrą Eve i wystarczy, przynajmniej na razie:) A Wy jeszcze kusicie, ulegnę i polegnę pod czyjąś gąsienicą, już wolę być mrożonką w przestrzeni niż wpierdzielanym przez robaki.

--- Koniec cytatu ---

przynajmniej szczerze napisałeś a nie teksty typu "lol"
(a korp to w KSOD)

ale choćbyś tworzył i 10 lat to nic nie stworzysz (w sensie trybu dokonanego), jeśli jutro przestaniesz to coś budować w EVE - wszystko zniknie natychmiast, zauważenie tego zabrało mi pare lat ;)  Nawet jak wybudujesz w EVE stacje to nie zostanie żaden trwały ślad że to Ty to zrobiłeś.

[VIDE] Herezja:
Brakuje jeszcze odpowiednika Naszej Klasy ];)

A na poważnie to z perspektywy patrząc ... niech każdy ma to czego pragnie o ile robi to w zgodzie z regulaminem forum i tzw dobrym smakiem.

F-YU:
Chupacabra
Jak potem w pracy zobaczysz post o WOT i w dodatku nie jeden a kilka, tętniący życiem, to najzwyczajniej w świecie, dopada Cię zazdrość i zawiść.
to trochę niepoważne to co piszesz w tej linijce... jak na ludzi ze średnią wieku 35+

Chupacabra
Nie dziw się, że napięcia są duże, bo  frustracja i bezsilność tych co ciągle wolą przestworza niż błoto jest duża.
control-damage... t1

kto wam dał prawo do robienia z ludzi matarskich niewolników dla własnej korzyści i na macki tak długie że tylko coś nie po waszej myśli to temat znika...
bardzo dobrze że Admin dąży do zmian, chwała mu za to.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej