Eve Online > Dyskusje ogólne

Ankieta - Co z centralą

<< < (14/14)

Colonel:

--- Cytat: Stela Armida w Wrzesień 15, 2010, 22:07:30 ---Ja jestem jak najbardziej za czyms takim, zwlaszcza ze i tak sporo aktywnych userow nie gra obecnie w eve.
@Col a Tobie to chyba cos sie stalo co Ty sie tak tych tankow boisz, jakis kota Ci przejechal jak byles maly i masz uraz czy co?

--- Koniec cytatu ---

czy powiedzialem ze sie boje?
nie przeszkadzaja mi
przeszkadza mi tylko to ze centrala zaczyna byc zabrudzana czyms co nie ma zwiazku z eve
sa pewne granice, jesli jest cos off-topic to niech to bedzie temat / dwa...a nie coraz wiecej i wiecej
nie loguje sie tu po to zeby czytac o czolgach, jak bede chcial o nich poczytac to znajde sobie ich forum
ciagle do eve przychodza nowi polscy gracze,
znajduja forum i co widza?
czolgi?
wiec odchodza szukac nowego,
nowe nie istnieje wiec tworza...
po co?
jesli ludzie ekscytuja sie czyms nowym to dzieki uprzejmosci administracji maja swoj dzial i niech sie tam bawia

Okropniak:
Colonela wkurza co innego - on tak jak i ja na forum zaglada jak juz naprawde nie ma wyjscia - mowie o FORUM. Natomiast czesto wchodzi na strone glowna gdzie jest kilka ostatnich poruszonych tematow - i jak jest cos ciekawego to czyta (jak i ja).
Jezeli kilka z tych tematow dotyczy tankow ktore go nie interesuja to nic dziwnego ze go szlag trafia - on woli miec 8 o eve niz tylko 3 bo 5 traktuje o grze ktora akurat mu nie podeszla.
I wcale mnie to nie dziwi ;p

Hastrabull:
ten wątek zamykam. nic produktywnego tu juz sie nie pojawi. tworze ankiete taka jak opisalem kilka postow temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej