Eve Online > Dyskusje ogólne
Ankieta - Co z centralą
Straszny:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 15, 2010, 14:23:43 ---@ Scary
Jeśli wspominasz o poziomie dyskusji to nie wysylaj nikogo do psychiatry / psychologa i nie bluzgaj na ludzi bo maja odmienne zdanie
Wcale się nie spodziewam ze zrozumiesz mój punkt widzenia
--- Koniec cytatu ---
jeśli chcesz rozmawiać poważnie to po co wyśmiewasz wcześniej czyjś (mój) post?
też moge napisać - wcale sie nie spodziewam że sie zmienisz.
--- Cytat: solo w Wrzesień 15, 2010, 14:25:24 ---Nex
Przecież od lat piszemy o innych grach. Lament o WoT zaczął się z powodu martwiejących camp, bo ludzie graja sobie w najlepsze zamiast pilnować co się dzieje w systemie
ten głos w dyskusji jest porażający.
Ludzie nie grajcie w WoT! niektórzy mają jeszcze kilka rat za samochód czy dom do spłacenia za iski! do roboty! na pole! zasuwać robole!
nie bawić się czołgami! - macie kampić system i bronić posów! :-[ czarnuchy.... :-[ <-- true 0.0
--- Koniec cytatu ---
no kurcze troche to tak właśnie wygląda
Terion:
Troche wyrwane i przysypane kurzem ale cos co mnie zdziwilo. Jakim cudem dzial WoT zostal spuszczony do kibla bo jakis osobnik (lub kilku) zaczelo plakac, ze takowy istnieje ? Byl w dziale OFFTOPIC w dziale INNE GRY. W Dziale offtopic bylo stado innych tematow i nagle ktos sie przyczepia i stwierdza, ze mu przeszkadza.
Co mnie (i innych zainteresowanych WoT) interesuje, ze komus przeszkadza jakis topic. Co to ktos trzyma my glowe, otwiera oczy i kaze czytac tematy od deski do deski ? Nie interesuje to neich nei czyta. Forum zyje wlasnym zyciem, zostaly stworzone pewne dzialy i uzytkownicy korzystaja nie lamiac zasad uzytkowania forum.
O co wiec chodzi ? Ktos sie skarzy, ale jak wyglada ten placz ? Bo do mnie nie trafia nic sensownego - niech chca, niech nei czytaja. Ja np nie chce czytac o jakichs siersciuchach, a dosc obszerny byl/jest temat psy czy koty, jest mnostwo tematow mniej lub bardziej aktywncyh w roznych czasach. Niech nam tu nikt nie wytyka co mozemy pisac, a czego nie skoro nie naruszamy prawa/regulaminu.
To, ze ktos ma klpaki na oczach i widzi jedynie eve to jego problem, ma kilka dzialow dla siebie. Co to zal dupe sciska, ze inni maja jakies zainteresowania i rozrywke poza eve ? Brak mi slow dla takiego podejscia.
Jak juz ktos nie chce widziec WoT (Czy jakiekokolwiek innego dzialu) neich go nie czyta, a jesli mu nadal przeszkadz aniech to on sobie klika i powylacza tematy/dzialy.
sc0rp:
--- Cytat: Terion w Wrzesień 15, 2010, 15:32:00 ---Co to zal dupe sciska, ze inni maja jakies zainteresowania i rozrywke poza eve
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D
internet spaceships zamienil na internet tanks faktycznie to zupelnie inna rozrywna niz eve. hint: http://tinyurl.com/236ny5m
Hastrabull:
powiem wam, jaka jest moja opinia dotyczaca tankow, eve i podfor dla innych gier.
Fakt, ze one sa to nasz uklon w kierunku graczy. Jak wam sie nie podoba, zrobie zaraz ankiete z krotkim pytaniem "czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve" tak nie
Jesli wiekszosc powie tak, usune wszystkie działy zwiazane z czymkolwiek innym niz eve
jesli odpowiedz bedzie nie, zostanie jak jest.
Chupacabra:
Terion !
Regulamin:
Punkt 1.
"Jakim cudem dzial WoT zostal spuszczony do kibla bo jakis osobnik"
"Co to zal dupe sciska, ze inni maja jakies zainteresowania i rozrywke poza eve ? "
Już został złamany, zapomnij o WOT :) Gdzieś jeszcze było, że trzeba mieć nazwę z gry pod nickiem i korporacje, ale nie moge znaleźć
Teraz tak na poważnie i bezstronnie.
Wiesz co drażni innych graczy EVE w WOT na tym forum? To, że niektórzy zbyt poważnie traktują Eve (między innymi ja) wkładają w nią wiele serca i czasu, chcą coś stworzyć i łudzą się, że to się uda :) Potem okazuje się, że nie ma z kim tego tworzyć, bo większość wrogów i sojuszników gra w czołgi! Jak potem w pracy zobaczysz post o WOT i w dodatku nie jeden a kilka, tętniący życiem, to najzwyczajniej w świecie, dopada Cię zazdrość i zawiść. Nie dziw się, że napięcia są duże, bo frustracja i bezsilność tych co ciągle wolą przestworza niż błoto jest duża. Dlatego wolelibyśmy nie widzieć jak cieszycie się swoimi wypasionymi czołgami. Nawet layout strony nie pasuje do WoT, wasze brudne od błota gumowce na tak subtelnej stronie:)
Grajcie w co chcecie i piszcie co chcecie, ja tam wolę nie eksperymentować z uzależnieniami, mam starą dobrą Eve i wystarczy, przynajmniej na razie:) A Wy jeszcze kusicie, ulegnę i polegnę pod czyjąś gąsienicą, już wolę być mrożonką w przestrzeni niż wpierdzielanym przez robaki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej