Eve Online > Dyskusje ogólne

Ankieta - Co z centralą

<< < (12/14) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 15, 2010, 15:56:37 --- ;D ;D ;D ;D

internet spaceships zamienil na internet tanks faktycznie to zupelnie inna rozrywna niz eve. hint: http://tinyurl.com/236ny5m

--- Koniec cytatu ---

Ty naprawde masz jakies problemy, ze zrozumieniem, ze ludzie ktorzy tu postuja od jakiegos czasu maja w dupie eve i zeby podtrzymac jakiekolwiek relacje z osobami poznanymi na tym forum pykaja sobie w czolgi i rozmawiaja o nich. W taki sposob zabijasz community jednego vortalu spolecznosciowego. Moglbym to napisac w jakies waskiej formie kilku slow bys zrozumial, ale nie przeszloby to przez ~~cenzure~~ moich postow.

--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 15, 2010, 16:00:02 ---powiem wam, jaka jest moja opinia dotyczaca tankow, eve i podfor dla innych gier.

Fakt, ze one sa to nasz uklon w kierunku graczy. Jak wam sie nie podoba, zrobie zaraz ankiete z krotkim pytaniem "czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve" tak nie
Jesli wiekszosc powie tak, usune wszystkie działy zwiazane z czymkolwiek innym niz eve
jesli odpowiedz bedzie nie, zostanie jak jest.

--- Koniec cytatu ---

To Wy, az potrzebujecie ankiete zeby zrozumiec prosty fakt. Wiekszosc ludzi, ktorzy tu postuja maja eve gleboko w dupie ale wciaz lubia ze soba pisac. Napisalem w skasowanym watku, ze posty zwiazane z WoT robily przed ukryciem wiecej ruchu niz wszyskie inne dzialy razem wziete. Zamiast rozwijac centrale, to posluchaliscie jakies placze i wyjebaliscie watek w kosmos.

p.s UWAGA TWOJ POST MUSI ZOSTAC ZATWIERDZONY PRZEZ MODERATORA - WITAMY W PRL - .

Colonel:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2010, 17:17:03 ---... ludzie ktorzy tu postuja od jakiegos czasu maja w dupie eve

--- Koniec cytatu ---
to po co tu postuja?

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2010, 17:17:03 ---... W taki sposob zabijasz community jednego vortalu spolecznosciowego

--- Koniec cytatu ---
vortal spolecznosciowy to chyba nasza klasa, tutaj masz vortal eve online

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 15, 2010, 17:17:03 ---... Wiekszosc ludzi, ktorzy tu postuja maja eve gleboko w dupie ale wciaz lubia ze soba pisac

--- Koniec cytatu ---

Mój chomik ma problemy z odbytem

Witam mam chomika dżungarskiego od ponad 3 lat. Moja chomiczka miała problemy z okiem bo miała infekcję oka ale już została wyleczona:). Ok 2 dni temu zauważyłam u niej dziwne objawy . W okolicach odbytu bardzo jej się skóra zaczerwieniła i powiększa jej się wokół odbytu. Chomiczka je normalnie zachowuje się normalnie. Aha i zapomniałam dodać że ma dziwnie białą wydzielinę z odbytu.

Agnieszka z chomiczkiem:)

Agnieszka tez czesto o "dupie" mowila  :-*

Straszny:
Colonel - twoja ograniczoność widzenia forum przeraża...

http://www.eveonline.com/ - to jest vortal eve online, centrala jest forum dyskusyjnym community związanego na różne sposoby z eve

Gant:
omg... zostawcie poprostu tak jak jest skończy się beta WoT, golda trzeba będzie kupować za gotówkę, skończy się hype na gre, dział umrze śmiercią naturalną.

P.s. Zwłaszcza jak się okarzę iż każdy med będzie śmigał z ammo za golda :>

Colonel:
a mnie nie przeraza  "ograniczonosc" Waszej "ograniczonosci"

fajne sa te teorie czemu moze sie ludziom nie podobac wasz punkt widzenia
godne gimnazjalistow!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej